Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Imagini inedite cu doi râși, surprinse de camerele de supraveghere în Parcul Natural Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO| Imagini inedite cu doi râși, surprinse de camerele de supraveghere în Parcul Natural Apuseni

”Rangerii” Parcului Natural Apuseni au făcut publice imagini video cu doi râși. Imaginile spectaculoase cu animalele sălbatice, au fost filmate cu o cameră amplasată de angajaţi ai Parcului Natural Apuseni.

„Șansele să te intalnești cu un râs sunt extrem de mici. Râșii sunt animale izolate și nu frecventează potecile montane. Se estimează că actualmente în Parcul Natural Apuseni există între 20 – 30 râși.

RNP Romsilva-Administratia Parcului Natural Apuseni R.A. administrează aria naturala protejata de interes național Parcul Natural Apuseni împreună cu trei arii naturale protejate de interes comunitar denumite situri Natura 2000 (ROSCI 0002 Apuseni, ROSPA 0081 Munții Apuseni – Vlădeasa, ROSCI 0016 Buteasa) si 55 de arii naturale protejate de interes național de mici dimensiuni (rezervații si monumente ale naturii) incluse in Parcul Natural Apuseni.

Parcul Natural Apuseni, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva, are o suprafață de 75.784 de hectare, în zona Munților Apuseni, pe teritoriul județelor Cluj, Bihor și Alba”, au transmis reprezentanții Parcului Natural Apuseni, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea