VIDEO: Imagini incredibile cu o familie fericită de căprioare surprinsă de camerele de supraveghere într-o poiană din Parcul Natural Apuseni

Imagini inedite au fost surprinse în Parcul Natural Apuseni. Este vorba despre o familie de căprioare aflată în zona unui tău aflat într-o poiană din pădure.

Reprezentanții de la parcul Natural Apuseni au reușit să surprindă imaginile inedite cu familia de căprioare, un cerb și trei ciute care se hrănesc în pădurile din parc. Fauna bogată din Parcul Natural Apuseni este monitorizată permanent de rangeri, inclusiv cu ajutorul camerelor de monitorizare cu senzori.

ELIT

Încă o familie fericită în #apuseni, astfel desccriu cei de la Parcul Natural Apuseni imaginile cu familia de căprioare în zona unui tău aflat într-o poiană din pădure.
Tot în aceeași zonă, în urmă cu câteva zile, camerele de supraveghere surprindeau o familie de mistreți, surprinși la ora de joacă.
Parcul Natural Apuseni are o suprafață de 76.064 de hectare, în zona Munților Apuseni, pe teritoriul județelor Cluj , Bihor și Alba Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 22 de parcuri naționale și naturale, cu o suprafață totală de aproape 850 de mii de hectare, din care peste 580 de mii de hectare păduri, 175 de mii de hectare aflându-se în zone de protecție strictă sau integrală.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...