VIDEO| Horă încinsă de cadrele medicale din Craiova, după ce au reușit sa vindece primul pacient cu COVID-19

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

O postare de pe pagina de Facebook a Spitalului „Victor Babeș” din Craiova, arată zeci de medici și asistente au dansat minute bune pe melodii populare, în semn de solidaritate cu colegii din țară. Imaginile cu cadrele medicale, care s-au prins în hora în halate de protecție, bonete și mănuși, au stârnit reacții diferite. În timp ce unii apreciază efortul pe care-l fac cei din sistemul sanitar în aceste zile, alții au criticat gestul.

Spitalul „Victor Babeș” din Craiova a postat, joi, pe Facebook, un clip video în care se vede cum multe cadre medicale, cu halate de protecție, bonete și mănuși s-au prins în hora.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Publicată de Spitalul Clinic de BI şi PNF „Victor Babeş“ Craiova pe Joi, 9 aprilie 2020

Clipul este însoțit de mesajul „Numai împreună vom învinge”.

Conform Mediafax, medicii și asistentele au făcut asta după ce au reușit să salveze viață primului pacient cu noul Covid-19 internat aici. Bărbatul din Caracal a fost internat în spital în dată de 6 martie, iar în această perioada a fost pe punctul de a muri de trei ori. Joi, el a fost declarat vindecat și externat.

„A fost un moment de bucurie şi un moment de satisfacţie. Au reuşit să vindece un bolnav cu comorbidităţi, un bolnav pe care în repetate rânduri am crezut că-l pierdem. Astăzi, el este negativ şi va părăsi spitalul. A fost un semn de mulţumire pentru pacientul care a rezistat alături de noi în toată această luptă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adina Turcu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Craiova.

Postarea a strâns deja peste o mie de distribuiri și sute de comentarii, reacțiile fiind diferite.

sursa: ziare.com

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei