Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| FLAGRANT în Cluj, cu ajutorul polițiștilor BCCO Alba Iulia. Un bărbat, reținut de polițiști după ce a fost prins cu peste 11 kg de droguri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FLAGRANT în Cluj, cu ajutorul polițiștilor BCCO Alba Iulia. Un bărbat, reținut de polițiști după ce a fost prins cu peste 11 kg de droguri

La data de 29 septembrie 2011, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj-Napoca, au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele a doi bărbați bănuiți de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Unul dintre cei doi a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma activităților investigative derulate, la data de 29 septembrie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au efectuat, în orașul Săliște, o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce ar fi ridicat un colet ce conținea substanțe cu efecte psihoactive.

YouTube video

Din cercetări a reieșit că cele 11,4 kg de pulberi psihoactive descoperite în interiorul coletului ar fi provenit din Olanda.

La aceeași dată, în urma celor două perchezițiilor domiciliare efectuate, în municipiul Cluj-Napoca, au fost ridicate 10 grame de cannabis, telefoane mobile și două laptopuri.

De asemenea, la Punctul de Frontieră Cenad, polițiștii și polițiștii de frontieră au depistat un alt colet, în interiorul căruia au fost găsite 5 kg. de pulberi psihoactivi.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia și a inspectoratelor teritoriale ale Poliției de Frontieră Timișoara și Oradea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea