Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO: Fii român adevărat! Hai la Alba Iulia de 1 Decembrie!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Fii român adevărat! Hai la Alba Iulia de 1 Decembrie!”, este mesajul pe care ”Cealaltă capitală” îl transmite tuturor românilor de pretutindeni. De Ziua Națională 2017, se împlinesc 99 de ani de la Marea Unire, iar Alba Iulia este locul în care spiritul României poate fi simțit mai bine ca oriunde.

Autoritățile locale și județene au pregătit un ”Festival de România”, care va transforma orașul într-o scenă veritabilă și deplină, solemnă și efervescentă, pe care fiecare oaspete al Cetății va regăsi spiritul românesc descătușat, liber și mereu învingător. Vor fi trei zile de sărbătoare, cu paradă militară, masă populară, concerte, dar și focuri de artificii.

Una-i Alba Iulia, Cealaltă Capitală, și unu-i ÎNTÂI DECEMBRIE. Vino de-l trăiește românește, la Festival de România”, transmite Primăria Alba Iulia în clipul oficial de promovare a evenimentului.

Gașca Zurli le face foarte bună ziua tuturor celor mici, cu suflete mari. Chef Cătălin Scărlătescu pune sare, piper și pasiune, la Festivalul Gustului Românesc și Marea Unire a Bucătarilor. Furdui, Bocșa, Fulea, Veta Biriș, Sava Negrean Brudașcu și foarte mulți alții fac inima de român să tresară la maratonul de muzică populară. Sau poate preferi Corina Chiriac și Cotabiță. Seara, Iris, Compact și Holograf zguduie Cetatea, într-un concert CA PE VREMURI, iar un superb foc de artificii luminează cerul, să se știe-n toate zările că o dată-n an e ziua lor, a tuturor românilor.

E Festival de România, pe 1 Decembrie, la Alba, în Cetate. Hai România, hai că se poate!”, mai transmit organizatorii în clipul de promovare a festivalului.

La aproape 100 de ani de la momentul zero al creării noastre ca națiune modernă și liberă, e timpul să arătăm tuturor românilor că de aici, din Cealaltă Capitală, a început totul și că aici totul e ca la început.

Vedeți și PROGRAMUL de 1 DECEMBRIE 2017, Alba Iulia: Paradă militară, focuri de artificii, concerte Iris, Compact, Holograf și masă populară

Citiți și MASA POPULARĂ de 1 Decembrie la Alba Iulia: 12.000 de porții de fasole cu cârnați și varză cu ciolan, pentru românii care vor alege să sărbătorească Ziua Națională în ”Cealaltă capitală”

Parada militară de 1 Decembrie 2017 de la Alba Iulia, mai spectaculoasă decât anii trecuți: Tehnică de luptă, cai care transportă armament, MIG-uri Lancer și elicoptere

30 noiembrie-3 decembrie: Festivalul Gustului Românesc cu chef Cătălin Scărlătescu la Marea Unire în Cetatea Alba Carolina


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea