Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Fenomenul „Harlem Shake” a ajuns şi în… ştrandul municipal din Aiud!

Alexandra Mates

Publicat

în

Ultima fiţă în materie de fenomene online  – “Harlem Shake”  a ajuns şi în municipiul Aiud.  Un grup de 18 tineri, cuprinşi de noul “virus” de pe internet, au dansat pe melodia artistului newyorkez Baauer în ştrandul municipal al oraşului.  Filmuleţul a fost făcut ieri,  17 februarie 2013, iar iniţiativa a aparţinut unui tânăr “internaut” din Aiud, Adrian Savonea.

 „Duminică dimineaţa m-am uitat la clipurile „Harlem Shake” de pe youtube şi am zis că trebuie să facem şi noi asta. Am creat un eveniment pe Facebook şi a venit cine a dorit. Sincer, nu mă aşteptam să ne iasă”, ne-a declarat Adrian Savonea.

http://youtu.be/aNbDJLI9Btw

Dacă până acum melodia „Gangnam Style” a cântăreţului sud-corean Psy, cea care a devenit, în decembrie 2012, primul videoclip din istoria site-ului YouTube care a depăşit un miliard de vizualizări, făcea furori pe internet, în 2013 a apărut isteria – „Harlem Shake”, un dans care face ravagii pe internet, în care fiecare dansează după cum îl „taie capul”, timp de aproximativ 30 de secunde.

 Nebunia „Harlem Shake” a pornit de la un clip postat de un blogger pe youtube, în care câţiva tineri  apar dansând pe piesa „Harlem Shake“ a artistului newyorkez Baauer.  Ei bine, de aici,  fenomenul a devenit viral şi în doar câteva zile au apărut mii de filmuleţe „Harlem Shake”, în toată lumea.

YouTube video

Printre cei care au postat filmuleţe se află chiar şi un  batalion din armata norvegiană:

YouTube video

Vă prezentăm mai jos câteva filmuleţe “Harlem Shake” din România, care fac ravagii pe internet şi care în scurt timp au strâns mii de vizualizări:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

 Autorul melodiei „Harlem Shake” este DJ şi producătorul muzical Baauer.  „Este o nebunie. Tot ce am făcut eu a fost să compun melodia, deci este cam ciudat pentru mine ce se întâmplă. Eu am creat-o, dar ea a fost crescută de alţii şi acum este ca şi cum copilul meu adoptat s-ar fi întors la mine”, a declarat Baauer (23 de ani), pe numele său Harry Rodrigues, citat de www.thedailybeast.com.

Aşadar,  are balta peşte! Nebunie să fie…


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Exorcism / Exorcism: Mântuirea Avanpremiera Regia: Joshua John Miller Cu: Russell Crowe, Sam Worthington, Samantha Mathis, Adam Goldberg, David Hyde Pierce Gen Film: Thriller Durată: 98 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea