VIDEO: ex-uniristul Nicolae Stanciu, cel mai bun “tricolor” în meciul cu Serbia: gol și pasă decisivă în remiza de la Belgrad!

Uniristul Nicolae Stanciu a fost cel mai bun echipier al reprezentativei României, în remiza de la Belgrad, scor 2-2 (0-1), coordonatorul echipei cu Cosmin Contra marcând un gol și oferind pasa decisivă la egalarea reușită de Țucudean.

România a remizat cu Serbia, participantă la campionatul Mondial 2-2, în al doilea meci din Liga Națiunilor, după ce sârbii au condus cu 1-0 și cu 2-1, obținând primul punct al campaniei, unul care atenuează ecourile jocului șters din confruntarea cu Muntenegru.

Nicolae Stanciu a făcut un gest neașteptat după ce a marcat golul de 1-1, din penalty în meciul dintre Serbia și România (2-2). Mijlocașul lui Sparta Praga și-a pus mâinile la urechi și a explicat după egalul important de la Belgrad ce a însemnat reacția lui.

Era vorba de unii suporteri ai echipei naționale sau de lumea din fotbal care se aștepta să ne facem de rușine în Serbia, să pierdem la scor. S-a vorbit foarte mult rău despre echipa națională. Pentru o mică parte a fanilor. Atât eu, cât și colegii mei, am primit mai multe mesaje urâte după meciul cu Muntenegru”, a spus Stanciu după meciul cu Serbia, pentru Digi Sport.

Dintre jucătorii aflați în acest moment la lotul României, mijlocașul de 25 de ani are cele mai multe reușite. A marcat 9 goluri în cele 23 de selecții și, mai mult, a rupt și blestemul penalty-ului ratat în prelungirile meciului cu Muntenegru, din calificările pentru CM 2018.

Naționala antrenată de Cosmin Contra a făcut o repriză a doua excelentă, iar pe final a avut șansa de a câștiga, Mitriță ratând o ocazie mare în minutul 90.

Cel mai bun jucător al meciului a fost mijlocașul Spartei Praga, care a marcat golul de 1-1, din penalty, și a centrat pentru golul de 2-2 marcat de Țucudean. Stanciu a avut o prestație excelentă și a primit nota 9 din partea Gazetei Sporturilor. O evoluție apreciată a avut și Alex Chipciu, care a fost notat cu 8.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...