Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Evadatul din Penitenciarul Aiud a fost capturat! Primele imagini cu Marcel Buzgar după ce a fost prins

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marcel Nicolae Buzgar, evadat marți din Penitenciarului Aiud, a fost capturat sâmbătă, în jurul orelor 12.00 de forțele de poliție și jandarmi ce l-au încolțit azi-noapte în zona Bucium Cerbu din Munții Apuseni.

Fugarul în vârstă de 30 de ani este din Cîmpeni și a evadat în timp ce se afla la punctul de lucru din Teiuș unde era repartizat la muncă.

Ziarul Unirea a fost prima sursă de informare ce a oferit în exclusivitate cititorilor date cu privire la zona unde a fost reperat evadatul și operațiunile de prindere a acestuia.

CITEȘTE ȘI: Evadatul din Penitenciarul Aiud încolţit de poliţişti! Zeci de jandarmi îl caută prin pădure, în zona Munţilor Apuseni

Fugarul, Marcel Nicolae Buzgar a fost prins de o echipă formată din cinci jandarmi, sâmbătă, în jurul orei 12, într-o pădure din apropierea localităţii Bucium Cerbu.

Pentru capturarea deţinutului fugar au fost blocate căile de acces şi posibilele direcţii de deplasare a acestuia, a fost alarmat personalul şi au fost trimise echipe de jandarmi în teren. La capturarea deţinutului au cooperat unităţi ale Inspectoratului de Poliţie Alba și  ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

UPDATE IPJ ALBA ora 15.00: „În jurul orei 12.00, a fost prins numitul BUZGAR Marcel Nicolae, încarcerat în Penitenciarul Aiud şi evadat la data de 02.06.2015 din punctul de lucru situat la fabrica de betoane SC SOMACO S.R.L. Teiuş.

Azi, 06 iunie 2015 în jurul orelor 12.00, prin activităţi specifice, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, lucrători din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Aiud şi alte forţe de sprijin au reuşit identificarea şi prinderea lui BUZGAR Marcel Nicolae, încarcerat în Penitenciarul Aiud şi evadat la data de 02.06.2015 din punctul de lucru situat la fabrica de betoane SC SOMACO S.R.L. Teiuş.

În seara zilei de 05.06.2015, evadatul a fost reperat in padure pe raza comunei Bucium, din judetul Alba, dar nu s-a oprit la somatia politistilor chiar si prin executarea unui foc de armă în plan vertical, continuandu-si alergarea.

S-a procedat la căutarea lui pe timpul noptii, fără a fi reperat, iar azi, 06.06.2015, în jurul orei 12.00, evadatul a fost observat cu binoclul pe un deal situat între satele Cerbu si Bucium – Sat, de către un politist care se afla într-un post de observare.

Pentru prinderea acestuia, a fost dirijată echipa cea mai apropiată, formată din 5 jandarmi, care, pe baza datelor comunicate permanent de politist, a reusit prinderea evadatului.

BUZGAR Marcel Nicolae a fost adus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pentru îndeplinirea procedurilor legale şi depunerii acestuia în Penitenciarul de maximă Siguranţă Aiud.”

CITEŞTE ŞI: Evadatul din Penitenciarul Aiud pare de negăsit. Ce riscă fugitivul și agenții în paza cărora se afla?

UPDATE ora 01.30: Potrivit locotenent colonelui Cosmin Jurcoveţ, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, evadatul a fost prins ]n timp ce se afla pe un drum forestier dintr-o pădure în apropierea localităţii Bucium Sat.

„La ora 12.15 min,evadatul a fost prins de o patrula de jandarmerie pe un drum forestier din zona Bucium Sat.Patrula de jandarmi facea parte dintr-un dispozitiv integrat de cautare condus de IPJ Alba.Initial evadatul fusese observat de un politist, cu binoclu, care i-a directionat pe cei cinci jandarmi, iar acestia dupa o cautare de o ora jumatate l-au descoperit pe fugar”,  a declarat Cosmin Jurcoveţ.

Bogdan Presecan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea