Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Elev de la un liceu din Alba lovit cu pumnul, în plină stradă. Adolescentul a ajuns la spital, cu leziuni în zona feței

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Ciumbrud, a ajuns, luni, la spital, cu leziuni în zona feței, după ce a fost atacat pe stradă și lovit puternic cu pumnul de un alt minor, în vârstă de 16 ani.

În urma incidentului, în prima fază, IPJ Alba a deschis un dosar de cercetare pentru tuburarea ordinii și liniștii publice, însă marți dimineață, unul dintre părinții victimei a depus o plângere pentru lovire și urmează a fi luate măsurile care se impun în acest caz.

https://youtu.be/Ta7KB3lPSfI

Incidentul s-a produs luni, în jurul prânzului și a fost filmat de unul dintre martori. În imagini se vede cum atacatorul îi blochează drumul adolescentului, elev la Liceul din localitate, care tocmai ieșise de la școală împreună cu o fată, și îl lovește puternic cu pumnul în față. În urma impactului, victima a căzut la și a avut nevoie de ajutorul altor doi tineri pentru a se ridica.

El a fost dus inițial la spitalul din Aiud, apoi a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, pentru investigații medicale de specialitate după care a revenit la Spitalul Municipal Aiud unde a rămas internat.

”Victima, în vârstă de 17 ani este din Ciumbrud, elev la liceul din localitate, iar agresorul are 16 ani, este din Lunca Mureșului, fără ocupație (a renunțat la școală și nu lucrează). În urma loviturii băiatul a suferit leziuni în zona feței. În acest caz s-a deschis ieri un dosar pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, pentru că incidentul s-a produs pe stradă, iar azi dimineață a fost depusă o plângere, pentru lovire”, a declarat pentru ziarulunirea.ro Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Potrivit apropiaților adolescentului lovit, conflictul ar fi pornit din cauza unei fete. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate motivul și împrejurările în care s-a produs agresiunea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea