VIDEO. „Ei sunt Eroii zilelor noastre și avem datoria să-i protejăm” – mesajul de RESPECT și ADMIRAȚIE, din partea autorităților, pentru cei din linia întâi

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Nu toți eroii poartă pelerină. Unii poartă mască, mănuși, viziere de protecție sau combinezoane! Ei duc o luptă crâncenă cu acest virus ce aproape a îngenunchiat sistemul sanitar din țara noastră. În semn de mulțumire pentru tot eforul celor din linia întâi, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au realizat un videoclip de prețuire, în colaborare cu mai multe personalități din țara noastră.

Pe fundalul piesei intitulate „Cine-i salvează pe eroi?”, a lui Smiley și Cabron, mai multe personalități românești apar fredonând versurile melodiei apăsătoare despre eroii zilei de azi. Printre personalități se numără: Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, Simona Halep, Nadia Comăneci, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, Radu Zamfir și Victor Rebengiuc.

ELIT

„Pentru cei din Linia Întâi cu dragoste, admirație și prețuire! Ei sunt Eroii zilelor noastre și avem datoria să-i protejăm fiind responsabili și solidari cu eforturile lor. Împreună reușim!”, a fost mesajul de mulțumire din partea reprezentanțiilor MAI.

“Cu toții am avut în viață acea persoană care ne-a pus mai presus de orice, care ne-a îngrijit și ne-a fost alături mereu. Dintotdeauna ți-ai dorit să îi mulțumești, dar cuvintele n-au fost îndeajuns pentru a mulțumi Eroului. Pentru a mulțumi omului care luptă pentru un scop mai presus decât el”, a scris Smiley în descrierea de pe Youtube a videoclipului original.

„Este cel mai bun moment că oamenii să devină conștienți că sunt interconectați, că acțiunea fiecăruia contează și determină binele sau răul celorlalți. Oamenii trebuie să respecte, să iubească, să dăruiască, să ajute fără a aștepta ceva în schimb, pentru că fiecare în viață lui, în diverse etape, este, pe rând, muritor și erou pentru cei din jur”, consideră Smiley.

„Piesa nu este doar un omagiu adus oamenilor care mișcă pentru noi în momentele astea în care majoritatea stă în case, ci este pentru toți oamenii care au făcut ceva important pentru cineva în locul potrivit, la momentul potrivit. Că ai salvat o viață, că ai salvat chiria pe o luna a unui prieten, că ai făcut un cântec sau un vers care a mișcât oameni atunci când aveau nevoie, că ai apărut cu o glumă bună atunci când omul de lângă ține era „la pământ” sau că ai grijă de familia ta indiferent de vremuri, ei bine, Eroule, piesa asta este pentru ține! Poate nu toată lumea îți mulțumește, dar oamenii da”, adaugă Cabron, artistul care cântă piesa alături de Smiley.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

adi b. 13 aprilie 2020 at 19:09

Eroi?!? E meseria lor,care are,ca orice meserie,si riscuri!!! Nu numai luatul spagii,cel mai mare risc profesional pentru vraci se pune!!Vreti sa le ridicati statui? OK,dar pe banii vostri!!

Comentariile sunt oprite