Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| După scandalul de la Hunedoara, polițiștii i-au căutat pe cei care i-au atacat cu pietre, acasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul serii de sâmbătă, 18 aprile, într-un cartier din Hunedoara a avut loc un scandal monstru între cetățeni și polițiști, lucrurile degenerând în momentul în care polițiștii au încercat să rețină un bărbat care nu avea documentele prevăzute de lege pentru situația Stării de Urgență, moment în care mai mulți oamenii au început să arunce cu pietre în forțele de ordine.

După ce s-au calmat spiritele, polițiștii au început să-i caute pe agresori. Într-o intervenție la Antena 3, reprezentanții polițiștilor de la Hunedoara au negat acuzațiile oamenilor și anume că au intrat peste ei în case.

Mai multe filmulețe postate pe rețelele de socializare arată cum polițiștii au intrat în case peste oameni, victime fiind copii sau femei.

CITEȘTE ȘI: Bătaie ca-n filme, la Hunedoara, între cetățeni și poliție: Au intervenit mascații

De asemenea, mai mulți oameni susțin că polițiștii ar fi dat cu spray lacrimogen către copii iar pe unii i-ar fi lovit. Oamenii îi acuză pe cei de la poliție că ar fi agresat și o bătrână de 75 de ani.

YouTube video

“Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul Hunedoara, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției.

YouTube video

Intervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea