Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Drumul de sub podul CFR de la Sântimbru, inundat după ruperea de nori: Șoferii așteaptă de jumătate de oră să poată trece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Drumul de sub podul CFR de la Sântimbru, inundat după ruperea de nori: Șoferii așteaptă de jumătate de oră să poată trece

Mai multe localități din județul Alba se află duminică seara sub asediul femomenelor meteo extreme, mai multe avertizări de inundații fiind emise de autorități.

Citește și: VIDEO ȘTIREA TA| INUNDAȚII în Alba Iulia: Drumul și intersecția de la gară sub ape, după ploaia puternică

După o rupere de nori, apele au inundat drumul care trece pe sub podul CFR din comuna Sântimbru, maşinile mici fiind obligate să aştepte retragerea apelor.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției imagini cu starea şoselei după ploaia torențială din această seara.

YouTube video

Potrivit acestuia maşinile aşteapta deja de jumate de oră să poată traversa. Persoana care ne-a trimis imaginile ne-a povestit ca a luat legătura cu viceprimarul comunei care i-ar fi transmis că va trebui să aştepte circa 20 de minute după ce se va opri ploaia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, de la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte” Sâmbătă, 27 aprilie 2024, malul râului Ampoi a fost locul de desfășurare a petrecerii de Anul Nou, organizată de comunitatea srilankezilor din România. Sute de persoane au petrecut la Alba Iulia, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea