Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO DRONĂ: În „dealul liliecilor”, pe Autostrada A1 Lugoj-Deva lot 4, un sens de mers este asfaltat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În „dealul liliecilor”, pe Autostrada A1 Lugoj-Deva lot 4, un sens de mers este  asfaltat!

Astăzi, în celebrul deal “al liliecilor”, de pe Autostrada A1 Lugoj-Deva lotul 4, un sens de mers, mai precis Ilia-Deva era „la negru”, fiind asfaltat în întregime. Așa cum ne-am obișnuit, și astăzi în deal erau zeci de utilaje care lucrau, chiar dacă între timp numărul muncitorilor a mai scăzut nefiind nevoie de așa mulți.

Cel mai probabil, aceștia au fost mutați la șantierul centurii în regim de autostradă a Bacăului.

Conform celor de la Asociația Pro Infrastructura, “odiseea lotului 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva se apropie de sfârșit, la șase ani de la semnarea contractului (august 2013) și după nenumărate bâlbe administrative, manipulări, promisiuni fanteziste și probleme tehnice.

YouTube video

„Estimăm că tot sectorul de 22,14 km va fi pregătit de inaugurare în aproximativ patru săptămâni. Solicităm responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și celor ai antreprenorului să rezolve din timp birocrația și testele necesare recepției la terminarea lucrărilor astfel încât șoferii să poată circula imediat ce noua autostradă este gata.” mai reiese din comunicatul celor de la API.

Potrivit CNAIR, stadiul fizic și financiar al lotului 4 este de aproximativ 98%, constructorul fiind o firmă românească.

Lucrările la Autostrada A1 Lugoj-Deva lot 4 au început în primăvara anului 2014 iar, dacă totul decurge normal, până la finalul lunii august 2019 va fi deschs împreună cu lotul 3.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea