Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO: Dosarul traficanților de marijuana din Blaj: 12 tineri trimiși în judecată de procurorii DIICOT Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Arestati trafic droguriProcurorii DIICOT Alba Iulia au trimis înspre judecare dosarul în care 12 tineri din Blaj sunt acuzați de trafic și consum de droguri, dar și de punere la dispoziție a unui spațiu pentru consumul de marijuana.

În luna ianuarie a.c. vă prezentam recursul la arestarea preventivă a celor șase tineri din Blaj, cercetați în acest dosar. Aceștia au fost reținuți  în urma unui flagrant realizat de polițiștii BCCO Alba Iulia sub coordonarea procurorilor DIICOT Alba.

Astfel, cei șase inculpați aflați în arest – Bîrciu Sebastian, Bordean Ioan Ovidiu, Sălcudean Ioan Olimpiu, Crişan Liviu, Mailat Fabian Constantin, Meruţ Anton Crinel, și alți șase tineri tot din Blaj, cercetați în stare de libertate – Spătăcean Luca, Oargă Teodr Andrei, Balasz Mihai, Gârbovan Daniel Ioan, Maier Rareş Alexandru şi Lazăr Adrian Sergiu, vor fi trimiși în fața judecătorilor, în maxim 60 de zile.

Potrivit avocaților care au citat informațiile din rechizitoriu, Bordean Ioan Ovidiu a fost prins în flagrant în timp ce încerca să îi vândă 42 de grame de cannabis unui polițist sub acoperire, contra sumei de 200 de lei. În urma acestei acțiuni și a perchezițiilor efectuate la domiciliile mai multora dintre suspecți, a fost confiscată o cantitate de peste 400 grame de cannabis.

Dacă vor fi găsiți vinovați de acuzațiile care li se aduc, tinerii riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 2 ani şi 7 ani de închisoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 11.000 de lei și patru permise de conducere reținute, joi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 11.000 de lei și patru permise de conducere reținute, joi În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea