Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO Dîrzu: Alba Iulia nu mai suportă încă două supermarketuri. Ar trebui construite la ieșire din municipiu. Este o greșeală a administrației

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia nu mai suportă încă două supermarketuri, iar acestea ar trebui să se construiască în afara municipiului, pentru a nu aglomera centrul și pentru a nu distruge magazinele de cartier, este de părere președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Ioan Dirzu01Deputatul PSD de Alba a mai spus, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că din punctul său de vedere, construirea supermarketurilor în localitate este o greșeală a administrației locale.

”Municipiul Alba Iulia nu mai suportă, și așa cred că este sufocat, încă două supermarketuri. În mod special distrug acele magazine de cartier, de bloc, care la rândul lor asigură un loc de muncă. Eu aș spune că aceste supermarketuri ar trebui să fie în afara localităților și aș mai spune că toate supermarketurile ar trebui să aibă închis sâmbăta și duminica. De ce? Pentru a le oferi posibilitatea celorlalte magazine să-și desfășoare activitatea. Vă spun, produsele românești sunt mai bine vândute în aceste magazine de cartier. În supermarketuri se vând produse cu brand-uri puternice și care, din păcate, nu vin din România”, a afirmat Ioan Dîrzu.

Citește și Încă un supermarket cu sens giratoriu ”atașat”, la Alba Iulia – Noul Penny Market va fi construit pe str. Tudor Vladimirescu, lângă ”Autotrans”

Citește și Carrefour intenționează să construiască un magazin în centrul Albei Iulia, lângă Piața Sifor

Președintele PSD Alba a mai afirmat că Alba Iulia ar trebui să preia modelul țărilor din Vest care au supermarketuri doar la ieșire din localitate.

Citește și Supermarketuri doar în afara localităților, cu program de luni până vineri. Ioan Dîrzu: Ar fi o măsură benefică pentru români și pentru producătorul român

”Nu e o problemă din punct de vedere al alimentării – tot cu mașina se merge. Unde sunt supermarketuri în oraș sunt probleme din punct de vedere a circulației”, a afirmat Dîrzu.

Consilierul local din partea PSD, Daniel Zdrânc, a afirmat că din cauza acestor supermarketuri se sufocă orașul de sensuri giratorii.

”Este o modă acum, oricum sensurile giratorii din Alba Iulia sunt la niște prețuri exorbitante. Cu noul supermarket care se va construi lângă Dedeman, vor fi două sensuri la o distanță mai mică de 200 de metri unul de altul”, a afirmat Zdrânc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea