Rămâi conectat

Ştirea zilei

Încă un supermarket cu sens giratoriu ”atașat”, la Alba Iulia – Noul Penny Market va fi construit pe str. Tudor Vladimirescu, lângă ”Autotrans”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou magazin Penny Market este pe cale să se construiască în Alba Iulia, iar aprobarea documentației de urbanism este condiționată de realizarea unui sens giratoriu pentru fluidizarea traficului în zonă. Supermarketul va fi amplasat pe str. Tudor Vladimirescu, lângă ”Autotrans” și va avea o suprafață de 1.408 mp.

penny marketÎn imediata apropiere va fi construită și o parcare cu 200 de locuri, iar accesul în incinta spațiului comercial se va face din circulația carosabilă de acces la blocurile din apropiere, și din str. Livezii. De asemenea, proiectul prevede și modificarea străzii de legătură între str. Tudor Vladimirescu și str. Arieșului, din sens unic, în stradă cu dublu sens și un trotuar.

CITEȘTE ȘI: Două firme din Alba Iulia vor să construiască un nou supermarket – Vezi unde va fi amplasat

”În ședința Comisiei de organizare și dezvoltare urbanistică și în ședința Comisiei tehnice de urbanism, ambele din data de 10.09.2015, s-a primit aviz favorabil, cu condiția realizării sensului giratoriu, respectiv devierea rețelelor solicitate prin avizele de amplasament, pe cheltuiala proprietarului/ investitorului de magazin”, se arată în raportul de specialitate întocmit de arhitectul șef Hedviga Călin.

Solicitarea de avizare a documentației de construire a noului supermarket va fi supusă spre aprobare Consiliului Local Alba Iulia, în ședința de săptămâna viitoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea