Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| DEZASTRUL din Ocoliș: Mărturiile în LACRIMI ale unei localnice, din comuna distrusă de potop. „Sunt oameni, săracii, la care le-a luat tot”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În localitatea Ocoliș din județul Alba, viiturile au făcut un prăpăd de proporții însemnate, mulți locuitori din zonă fiind nevoiți să își vadă agoniseala dusă de ape, în fața propriilor ochi.

O localnică a povestit despre lucrurile pe care le-a văzut în cursul acestei zile nefaste și despre pierderile însemnate pe care mulți locuitori le-au suferit.

YouTube video

„Nouă ne-au spus bătrânii, care au trăit aici, în casă, că noi moștenim averea, că a mai fost așa ceva. Suntem mai bătrâni și ne-a fost frică. A fost o mașină care a fost luată de apă, la vecinii din sus le-au luat două. A rupt gardul dintre noi și ei și s-au dus pe vale în jos. Nouă numai niște lemne și gardurile, restul nu le-au luat, dar sunt oameni, săracii, la care le-au luat tot.”, au fost cuvintele sale, pentru jurnaliștii aflați în zonă.

CITEȘTE ȘI: Viitura lovește necruțător în centrul comunei Ocoliș, județul Alba, „măturând” agoniseala de o viață a oamenilor

Tot astăzi, pompierii militari au procedat la salvarea a două persoane, de aproximativ 70 de ani, captive în podul unei casei fisurate ca urmare a dezastrului ce s-a abătut asupra județului Alba, în Apuseni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea