Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO| Depășire PERICULOASĂ, filmată pe străzile unui oraș din Alba: AMENDĂ și permisul reținut pentru bărbatul care a intrat cu mașina pe trotuar

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

UPDATE VIDEO| Depășire PERICULOASĂ, filmată pe străzile unui oraș din Alba: AMENDĂ și permisul suspendat pentru bărbatul care a intrat cu mașina pe trotuar

Un incident extrem de grav a avut loc astăzi pe strada Ion Creangă din Cugir, când un șofer imprudent a efectuat o depășire ilegală și periculoasă.

Momentul a fost filmat de către un alt participant la trafic și a fost distribuit pe internet, stârnind indignarea și îngrijorarea publicului.

YouTube video

Potrivit martorilor oculari la acest eveniment, șoferul în cauză a depășit o mașină pe partea dreaptă, intrând pe trotuar și punând astfel în pericol viețile pietonilor.

Gestul șoferului a fost amplu criticat de către utilizatorii rețelelor sociale, care au exprimat indignarea față de inconștiența și lipsa de respect a acestuia față de regulile de circulație și siguranța celorlalți participanți la trafic.

Se așteaptă ca autoritățile să analizeze cu atenție imaginile și să ia măsurile necesare în acest caz, pentru a evita repetarea unor astfel de incidente în viitor.

UPDATE: La data de 15 mai a.c., în urma apariției unor imagini, în mediul online, cu un autoturism care ar fi efectuat o depășire neregulamentară, polițiștii din Cugir au efectuat verificări, în vederea identificării conducătorului auto.

Din cercetări, a rezultat că autoturismul ar fi fost condus de un bărbat, de 40 de ani, din orașul Cugir, județul Alba.

Față de conducătorul auto, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 870 de lei și reținerea permisului de conducere, pentru 60 de zile.

Sursa video: V.V, facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Fenomen SPECTACULOS pe cerul din Alba Iulia: Curcubeul dublu, o imagine încântătoare, imediat după ploaie

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Fenomen SPECTACULOS pe cerul din Alba Iulia: Curcubeul dublu, o imagine încântătoare, imediat după ploaie Un curcubeu dublu senzațional a putut fi văzut sâmbătă după-masa, pe cerul municipiului Alba Iulia, imediat după ploaie, când cerul s-a înseninat. Imagini spectaculoase cu curcubeul dublu au fost surprinse de mai mulți albaiulieni, care le-au postat pe rețelele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea