Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO. Denisa Trif, elevă la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, PATRU de ”DA” la emisiunea X Factor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

https://www.youtube.com/watch?v=gdjVrTaPIzg&t=9s

Denisa Trif, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, a obținut, vineri seara, patru de ”da” la competiția televizată X Factor, calificându-se în faza următoare (Bootcamp), după ce a cântat piesa lui Ed Sheeran ”I see fire”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În vârstă de 16 ani, Denisa a declarat, fiind contactată după emisiune de ziarulunirea.ro, că nu știe cum și-a descoperit pasiunea pentru muzică.

”Obișnuiam să cânt încă de la grădiniță. Îmi amintesc că doamna învățătoare îmi dădea tot timpul cântece pe care să le cânt singura la serbări. Însă am început să cânt serios de un an. Nu am luat niciodată ore particulare de muzica, mă pregătesc singura. Am intrat în două trupe și așa am reușit să particip la spectacole, dar nu am mai fost la niciun concurs de muzica până la X Factor”, a spus Denisa.

De asemenea, ea a adăugat că a vrut să participe, în primul rând, să-și demonstreze că poate să facă acest lucru.

”Dar și pentru că văzând la televizor emisiunea mi s-a părut o experiența geniala pe care nu o pot rata. Dar sincer m-am înscris în joacă. Am completat formularul online, dar am fost sigură că nu o să fiu chemată la preselecții A fost cea mai grozava experiență pe care am trăit-o vreodată. Am cunoscut oameni minunați și am învățat niște lucruri pe care nu le-aș fi putut învăța de altundeva”, a spus Denisa.

Ea a adăugat că și-ar dori să aibă o carieră muzicală, dar ar vrea si o meserie de ”rezervă”.

”Familia mea este foarte încântată de pasiunea mea, părinții mei m-au susținut mereu in ceea ce privește muzica”, a mai spus Denisa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea