// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO. Denisa Trif, elevă la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, PATRU de ”DA” la emisiunea X Factor

Denisa Trif, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, a obținut, vineri seara, patru de ”da” la competiția televizată X Factor, calificându-se în faza următoare (Bootcamp), după ce a cântat piesa lui Ed Sheeran ”I see fire”

În vârstă de 16 ani, Denisa a declarat, fiind contactată după emisiune de ziarulunirea.ro, că nu știe cum și-a descoperit pasiunea pentru muzică.

”Obișnuiam să cânt încă de la grădiniță. Îmi amintesc că doamna învățătoare îmi dădea tot timpul cântece pe care să le cânt singura la serbări. Însă am început să cânt serios de un an. Nu am luat niciodată ore particulare de muzica, mă pregătesc singura. Am intrat în două trupe și așa am reușit să particip la spectacole, dar nu am mai fost la niciun concurs de muzica până la X Factor”, a spus Denisa.

De asemenea, ea a adăugat că a vrut să participe, în primul rând, să-și demonstreze că poate să facă acest lucru.

”Dar și pentru că văzând la televizor emisiunea mi s-a părut o experiența geniala pe care nu o pot rata. Dar sincer m-am înscris în joacă. Am completat formularul online, dar am fost sigură că nu o să fiu chemată la preselecții A fost cea mai grozava experiență pe care am trăit-o vreodată. Am cunoscut oameni minunați și am învățat niște lucruri pe care nu le-aș fi putut învăța de altundeva”, a spus Denisa.

Ea a adăugat că și-ar dori să aibă o carieră muzicală, dar ar vrea si o meserie de ”rezervă”.

”Familia mea este foarte încântată de pasiunea mea, părinții mei m-au susținut mereu in ceea ce privește muzica”, a mai spus Denisa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419