VIDEO: Democrat-liberalii din Alba nemulțumiți de ”tratamentul” de la centru: ”Pe noi de ce nu ne lăudați?”

Membrii PDL Alba nemulțumiți de felul în care organizația județeană este ”văzută” de conducerea partidului nu au ezitat să ia cuvântul și să și spună ”of”-ul, la întâlnirea cu Elena Udrea, de la Alba Iulia. Una dintre cele mai aplaudate intervenții a fost cea a fostului consilier local Horea Bărdaș care a declarat că în opinia sa Organizația PDL Alba este ”pedepsită” pentru că la alegerile interne precedente a fost de partea lui Vasile Blaga.

Bărdaș consideră că acesta este motivul pentru care președintele democrat-liberalilor din județ, Mircea Hava, este denigrat continuu de mass-media, în special de o televiziune națională, și tot din aceeași cauză, unii membrii PDL Alba au fost anchetați de către DNA în mai multe dosare.

ELIT

Acesta a povestit că democrat-liberalii din Alba au fost marginalizați la Convenția PDL din 2011 iar unul dintre ei a fost chiar amenințat cu bătaia, la final fiind anunțați că ”li se pregătește ceva”.

Noi am fost de partea lui Vasile Blaga și aș vrea să vă întreb dacă o să ni se întâmple și la Convenția aceasta ce ni s-a întâmplat după ce a fost ales Emil Boc președinte al PDL. Pentru că semnele sunt foarte clare: președintele PDL Alba apare pe toate posturile de televiziune ca unul dintre cei mai răi oameni din România. Eu vreau să vă reamintesc că la Alba Iulia am câștigat peste tot, tot timpul!”, a spus Bărdaș.

Horea Bărdaș s-a arătat sceptic în privința democrației din interiorul partidului și a viitorului acestei formațiuni politice, consideră că Monica Macovei împreună cu ”grupul reformiștilor” din PDL își urmăresc doar propriul scop, acela de a câștiga noi mandate de europarlamentari și își pune întrebarea: ”Ce se întâmplă dacă noi îl votăm din nou pe Blaga, ajungem iar la DNA?”:

ADEZIUNE PLUS ALBA

În replică, Elena Udrea a respins categoric ideea că problemele cu justiția pe care le au unii dintre membrii PDL ar fi generate de dorința de răzbunare a unuia dintre democrat-liberali: ”Nu puteți spune ceea ce spune USL, că la DNA se ajunge pentru că ați votat un coleg. E foarte grav! (…) Dacă așa gândim nu avem șanse să facem o echipă. Ne vom privi ca dușmani tot timpul”:

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de Sfântul Ion HAIOASE. Idei de SMS -uri pentru prietenii glumeţi dar şi pentru cei îndrăgostiţi, care îşi aniversează astăzi onomastica

Mesaje de Sfantul Ioan haioase. Urărări și felicitări de Sfantul Ion hazlii care poti fi trimise prin SMS.  Texte amuzante… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de Sfântul Ioan amuzante. URĂRI şi FELICITĂRI haioase pentru prietenii care își sărbătoresc onomastica

Mesaje amuzante şi hazlii de Sfântul Ion 2021 • Urări şi felicitări haioase de Sfântul Ioan. SMS de Sfântul Ioan… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

8 Comentarii

Costel* 2 martie 2013 at 15:42

Si uite a iesit si fotograful si a mai racait … portocaliul …

ahordel 2 martie 2013 at 15:51

puteti sa va sinucideti mancavas coliva ca nimeni nu va mai plange de mila
houles baules si sa va fie tarana usoara

alin 2 martie 2013 at 21:16

nu te mai „asculta ” nimeni , nu mai ai cu sa prezinti note informative , nu te mai baga in seama singur , esti un nimeni !!!

HH 2 martie 2013 at 22:47

hAVA(CU LITERA MICA , ASA CUM SE SCRIE MAI NOU SI NUMELE ORASULUI NOSTRU) NU AVEA GURA, SI-A PUS PORTAVOCEA „SA-I ZICA FUFEI CE ARE PE SUFLET” ??!

AIUDEANUL. 3 martie 2013 at 0:15

Da , ati cistigat la timpul … trecut !
Ma Horica , sunt un fost lucrator al DSS , tu sti ce inseamna asta , las-o mai moale .
Iar don’ primar Ha(l)va este pe ultimul drum al domniei sale , mai multe in viitorul apropiat …
S-auzim numai de bine , dar noi nu prea credem …

Stareta 3 martie 2013 at 8:16

Iar a aparut acest ” gura mare ” ? Nu i-a astupat „clanta” DNA-ul ?

Provincialul 6 martie 2013 at 16:31

PDL este intr-o situatie foarte proasta.
Parca pentru a ilustra vorba romaneasca „eu te-am facut, eu te omor”, Basescu a ales pentru PDL cea mai proasta formula – presedinte Udrea. Cred ca domn; basescu inca nu s-a trezit la realitate si nurealizeaza ca doua persoane sunt tot atat de detestate de romani – Udrea si Macovei. oricare din astea doua, ar duce partidul sub 5 %.
Blaga nefiind considerat un apropiat al lui Basescu, ar avea mai multe sanse sa tina partidul pe linie de plutire. Plecarea subita si neasteptata a lui Stanisoara la PNL, a fost o lovitura cumplita pentru aripa Blaga, dar alegerea Elenei ar fi o lovitura mortala. Nimeni nu ar accepta o alianta cu madam Udrea. mai este o problema. daca se schimba conducerea procuraturii si se scot dosarele fondurilor europene, s-ar putea sa o vedem pe madam Udrea facand dese si lungi drumuri la DNA. Lupta lui Basescu pentru mentinerea lui Morar la DNA, este de fapt lupta pentru salvarea PDL. Cum e posibil sa avem toate fondurile europene blocate pentru ce s-a intamplat pana in 2011 si DNA nu vede, nu aude. A fost arestat un constructor, dar si asta pentru ca o firma portugheza a reclamat direct la Barroso, altfel era liniste si pace. Oricum este pacat ca PDL sa se autodistruga si sa ramana USL fara opozitie, numai cu tantarul vorbitor Dan Diaconescu in actiune!Daca PDL va merge in actiunea lor pe mana lui basescu, inseamna ca au ales mana moarta si ar fi pacat!

gogu 6 martie 2013 at 21:55

Problema-i mult mai grava decat spuneti…toti ce vor „carma” partidului sunt niste maini moarte,mai mult sau mai putin,este exact ce se intampla in viata politica romaneasca din 1990 incoace,trebuie ales cineva dintre murdari si corupti…”sa-l alegem pe x ca-i mai putin corupt si mincinos ca y”!PS-Legat de opozitie…opozitie?…toti politicienii sunt din „acelasi sindicat”,oare nu vedeti cum se acopera unii pe altii si-si i-au apararea,vorba batraneasca,”corb la corb nu-si scoate ochii”!!!

Comentariile sunt oprite