Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

VIDEO: Democrat-liberalii din Alba nemulțumiți de ”tratamentul” de la centru: ”Pe noi de ce nu ne lăudați?”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Membrii PDL Alba nemulțumiți de felul în care organizația județeană este ”văzută” de conducerea partidului nu au ezitat să ia cuvântul și să și spună ”of”-ul, la întâlnirea cu Elena Udrea, de la Alba Iulia. Una dintre cele mai aplaudate intervenții a fost cea a fostului consilier local Horea Bărdaș care a declarat că în opinia sa Organizația PDL Alba este ”pedepsită” pentru că la alegerile interne precedente a fost de partea lui Vasile Blaga.

Bărdaș consideră că acesta este motivul pentru care președintele democrat-liberalilor din județ, Mircea Hava, este denigrat continuu de mass-media, în special de o televiziune națională, și tot din aceeași cauză, unii membrii PDL Alba au fost anchetați de către DNA în mai multe dosare.

Acesta a povestit că democrat-liberalii din Alba au fost marginalizați la Convenția PDL din 2011 iar unul dintre ei a fost chiar amenințat cu bătaia, la final fiind anunțați că ”li se pregătește ceva”.

Noi am fost de partea lui Vasile Blaga și aș vrea să vă întreb dacă o să ni se întâmple și la Convenția aceasta ce ni s-a întâmplat după ce a fost ales Emil Boc președinte al PDL. Pentru că semnele sunt foarte clare: președintele PDL Alba apare pe toate posturile de televiziune ca unul dintre cei mai răi oameni din România. Eu vreau să vă reamintesc că la Alba Iulia am câștigat peste tot, tot timpul!”, a spus Bărdaș.

Horea Bărdaș s-a arătat sceptic în privința democrației din interiorul partidului și a viitorului acestei formațiuni politice, consideră că Monica Macovei împreună cu ”grupul reformiștilor” din PDL își urmăresc doar propriul scop, acela de a câștiga noi mandate de europarlamentari și își pune întrebarea: ”Ce se întâmplă dacă noi îl votăm din nou pe Blaga, ajungem iar la DNA?”:

În replică, Elena Udrea a respins categoric ideea că problemele cu justiția pe care le au unii dintre membrii PDL ar fi generate de dorința de răzbunare a unuia dintre democrat-liberali: ”Nu puteți spune ceea ce spune USL, că la DNA se ajunge pentru că ați votat un coleg. E foarte grav! (…) Dacă așa gândim nu avem șanse să facem o echipă. Ne vom privi ca dușmani tot timpul”:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea