Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Cum înșeală cerșetorii la Alba Iulia? 15 dintre ei luați la secție, într-o singură zi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cersetoarePoliţiştii de investigaţii criminale, împreună cu cei de ordine publică şi rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au organizat în cursul zilei de ieri, 20 mai, o acţiune de menţinere a climatului de siguranţă publică pe raza municipiului Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, “a fost vizată, în special, zona centrală a municipiului Alba Iulia (B-dul Transilvaniei) unde, în ultima perioadă de timp, s-a constatat o creştere a numărului de persoane care apelează la mila publică.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au depistat 15 cerşetori, majoritatea fiind din alte oraşe ale judeţului Alba, faţă de aceştia fiind luată măsura conducerii la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde au fost identificaţi şi introduşi în bazele de date criminalistice.

Spre exemplu, poliţiştii au identificat-o pe o femeie în vârstă de 35 de ani, din municipiul Sebeş, care, pentru a impresiona cetăţenii, şi-a aplicat pe mâni un mulaj din carton şi bandaje îmbibate în substanţe de culoare roșiatică, care imitau leziuni grave ale braţelor (vezi VIDEO!)

Poliţiştii au aplicate şi 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.840 lei, din care 15 la legea 61/1991 privind ordinea publică, 17 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice precum şi una la Legea 12/1990 privind comerţul. De asemenea, au fost confiscate parfumuri de diferite mărci, în valoare de 270 lei, de la o femeie din Alba Iulia, care le oferea spre vânzare, fără a deţine documente legale.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea