Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Cum arată autostrada Orăștie-Sibiu înainte cu o zi de deschidere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Încă nu există un comunicat al CNADR privind ora la care este programată inaugurarea

A rămas mai puțin de o zi  până la cel mai important eveniment din punct de vedere al infrastructurii rutiere pentru trei județe din Transilvania – Sibiu, Hunedoara și Alba: inaugurarea autostrăzii Orăștie – Sibiu. CNADNR a transmis invitații la eveniment, dar a precizat doar ziua – 19 decembrie 2013, ora și locul fiind în continuare necunoscute.

Surse din administrația locală spun că deschiderea circulației pe loturile I și II ale autostrăzii Sibiu – Orăștie, respectiv de la Orăștie până la Cunța (județul Alba), traseul incluzând și ocolirea municipiului Sebeș, ar trebui să se desfășoare în jurul orelor 13.00 – 14.00, locul de întâlnire fiind Centrul de întreținere de pe tronsonul Sebeș – Simeria.

Potrivit turnulsfatului.ro Lotul IV al autostrăzii Sibiu – Orăștie – cel de pe teritoriul județului Sibiu – ar urma să fie inaugurat în jurul prânzului. Locul în care oficialitățile – printre care și premierul Victor Ponta – ar urma să fie întâmpinate este zona Sibiu – Vest, unde centura Sibiului cu profil de autostradă este continuată de noul drum de mare viteză.

Iată cum arată autostrada noaptea, pe porțiunea Sibiu – Săliște, în zona tunelului (sursa video – turnulsfatului.ro):


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea