Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Cum arată autostrada Orăștie-Sibiu înainte cu o zi de deschidere

Ziarul Unirea

Publicat

în

*Încă nu există un comunicat al CNADR privind ora la care este programată inaugurarea

A rămas mai puțin de o zi  până la cel mai important eveniment din punct de vedere al infrastructurii rutiere pentru trei județe din Transilvania – Sibiu, Hunedoara și Alba: inaugurarea autostrăzii Orăștie – Sibiu. CNADNR a transmis invitații la eveniment, dar a precizat doar ziua – 19 decembrie 2013, ora și locul fiind în continuare necunoscute.

Surse din administrația locală spun că deschiderea circulației pe loturile I și II ale autostrăzii Sibiu – Orăștie, respectiv de la Orăștie până la Cunța (județul Alba), traseul incluzând și ocolirea municipiului Sebeș, ar trebui să se desfășoare în jurul orelor 13.00 – 14.00, locul de întâlnire fiind Centrul de întreținere de pe tronsonul Sebeș – Simeria.

Potrivit turnulsfatului.ro Lotul IV al autostrăzii Sibiu – Orăștie – cel de pe teritoriul județului Sibiu – ar urma să fie inaugurat în jurul prânzului. Locul în care oficialitățile – printre care și premierul Victor Ponta – ar urma să fie întâmpinate este zona Sibiu – Vest, unde centura Sibiului cu profil de autostradă este continuată de noul drum de mare viteză.

Iată cum arată autostrada noaptea, pe porțiunea Sibiu – Săliște, în zona tunelului (sursa video – turnulsfatului.ro):


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia: Marșul Unirii a dat startul zilei. Oameni din toate colțurile țării, dar și din Diaspora au sosit în Cealaltă Capitală

Ziarul Unirea

Publicat

în

LIVE VIDEO| 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia: Marșul Unirii a dat startul zilei. Oameni din toate colțurile țării, dar și din Diaspora au sosit în Cealaltă Capitală

Ziua de 1 Decembrie 2023 la Alba Iulia a debutat cu Marşul Unirii, de la ora 08:00, cu pornire de la gara feroviară. La eveniment au participat oameni din toate colțurile țării, din stânga și din dreapta Prutului, dar și participanți din Diaspora.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Numărul participanților la eveniment este estimat la 10.000 de persoane. De asemenea, partidul a închiriat deja aproape integral Hotelul Cetate, cel mai mare din Alba Iulia, și a făcut cerere la SNCFR pentru a închiria un tren cu care Simion și câteva sute de membri de partid să vină din București în municipiul din Transilvania.

Traseul Marşului Unirii are 6 kilometri şi s-a desfăşurat pe traseul Gara Alba Iulia – Bd. Încoronării – Bd. Ferdinand I – str. Mihai Viteazul – Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan – Catedrala Încoronării.

În cursul acestei zile festive, la Alba Iulia va mai avea loc și un Te Deum, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia și începând cu ora 15.00, de o paradă militară spectaculoasă, o defilare a peste 1.000 de militari, zeci de mijloace tehnice, elicoptere IAR 330 SOCAT, avioane F-16 Fighting Falcon, avioane C-130 Hercules și autospeciale – reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, Pompierilor, Armatei, Serviciului Român de Informații, Poliției Locale și plutoane de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul”.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare