Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| „Cuibușor” de nebunii cu minore, găsit de polițiști în Apuseni: Clienții ar fi fost filmați cu fetele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| „Cuibușor” de nebunii cu minore, găsit de polițiști în Apuseni: Clienții ar fi fost filmați cu fetele

În dimineața zilei de miercuri, 19 octombrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Informatice din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia au efectuat mai multe percheziții în orașe din Apuseni.

În urma activităților, a fost descoperit un imobil, care ar fi fost pus la dispoziția unor persoane care apelează la serviciile unor alte persoane care practică prostituția, în interiorul imobilului fiind disimulat un sistem de înregistrare audio-video.

YouTube video

Până în prezent, s-a stabilit că principala persoană bănuită, în vârstă de 69 de ani, ar fi obținut foloase materiale de pe urma practicării prostituției de către 11 femei, dintre care 4 minore, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

Totodată, la serviciile minorelor care practicau prostituția, ar fi apelat cel puțin cinci persoane bănuite, cu privire la care există bănuiala rezonabilă că ar fi fost înregistrate video.

Principala persoană bănuită, împreună cu persoanele care ar fi beneficiat de serviciile minorelor care practicau prostituția, sunt conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea