Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO | Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan: Stratul de zăpadă depășește pe alocuri în continuare chiar si 3 metri. Când se va deschide circulația

Ziarul Unirea

Publicat

în

Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan: Stratul de zăpadă depășește pe alocuri în continuare chiar si 3 metri. Când se va deschide circulația

Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan, a anunțat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov şi precizează că există posibilitatea redeschiderii traficului la mijlocul lunii iunie.

Citește și: VIDEO | Zăpadă de peste 4 metri pe Transfăgărășan: „Acum începe greul! Am ajuns în zona cea mai dificilă, expusă avalanșelor”

”Continuăm deszăpezirea Transfăgărășanului! Suntem în linie dreaptă pentru deschiderea celui mai spectaculos drum din România până la mijlocul lunii iunie.

În acest moment intervenim cu un ansamblu întreg de utilaje de mare capacitate care fac tot posibilul să curețe cât mai repede și eficient stratul de zăpadă care, pe alocuri depășește în continuare chiar si 3 metri.

Mult a fost, puțin a rămas!”, au transmis, luni, reprezentanţii DRDP Braşov.

Aceştia au precizat că se intervine cu un ansamblu întreg de utilaje de mare capacitate care fac tot posibilul să cureţe cât mai repede şi eficient stratul de zăpadă care, pe alocuri, depăşeşte în continuare chiar si 3 metri.

Circulaţia pe DN 7 C, Transfăgărăşan, este închisă, între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Piața de taximetrie ar putea fi liberalizată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Piața de taximetrie ar putea fi liberalizată Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie, soluţia fiind, pe de o parte, întărirea reglementării pe zona de transport alternativ, iar pe de altă parte dereglementarea pe partea de taximetrie, a declarat preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu. „Cu privire la transportul de persoane, a existat agitaţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea