Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO: Concert Subcarpaţi, sau hip-hop pe ritmuri de horă, la Alba Iulia – Festivalul Play for may

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În weekendul care tocmai s-a încheiat, spaţiile RYMA situate în şanţurile laturii de sud a Cetăţii Alba Carolina au găzduit, în cadrul Festivalului “Play for May”, printre alte multe evenimente, şi un concert susţinut de trupa Subcarpaţi.

Mâinile celor prezenţi au stat mai mult în aer şi veselia lor nu a fost umbrită de nimic în aceea seară. Înregistrând bis după bis, trupa Subcarpaţi, care are un stil muzical de nişă, a făcut spectacol la Alba Iulia.
Bean, alias Marius Alexe, solistul proiectului Subcarpaţi este un prieten mai vechi al Cetăţii din Alba Iulia şi al Asociaţiei RYMA, fiind prezent în ultimii ani la toate ediţiile festivalului.

În timpul concertului, acesta i-a felicitat pe albaiulieni pentru felul în care, în ultimii ani, au reuşit să transforme cetatea şi a subliniat faptul că este cel mai tare loc din ţară pentru organizarea unor festivaluri mari.
Trupa Subcarpaţi are ca stil de muzică, un mix între preluările din folclorul românesc şi versuri de hip-hop. Trupa a lansat, până în prezent, trei colecţii – „Subcarpaţi”, „Etnologic” şi „Culese din cartier”. Înfiinţată la 1 decembrie 2010, din martie 2012, trupa îi are în componenţă pe Bean, Vali Umbră, VJ Andri şi DJ Limun.
Proiectul Subcarpaţi a fost lansat de Bean, care din 2009 este solistul trupei Şuie Paparude.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea