Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO Comunicat de presă| Corneliu Mureșan – secretar executiv PSD Alba: În logica CJ Alba, transportul public există, chiar dacă locurile pe scaun lipsesc cu desăvârșire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă| Corneliu Mureșan – secretar executiv PSD Alba: În logica CJ Alba, transportul public există, chiar dacă locurile pe scaun lipsesc cu desăvârșire

Obișnuiți să-și spele imaginea cu date statistice, din care reiese că totul e frumos, deși nu-i tocmai așa, distinșii domni de la PNL din conducerea Consiliului Județean Alba pare că au aplicat modelul detergentului 3 în 1, atunci când vine vorba de transportul elevilor. Un nou caz mi-a fost semnalat recent, unde, după cum se vede și în imagini, elevii stau înghesuiți, aproape trei pe un loc în drum spre și dinspre școală.

După cazul elevilor din Ungurei, pentru care nu exista nici un fel de mijloc de transport, iată că apar și alte cazuri, care dovedesc un sistem public de transport falimentar, la fel ca și conducerea Consiliului Județean Alba, în ce privește modul în care acest serviciu public este pus la dispoziția cetățenilor.

În conformitate cu prevederile Art. 16 alin. 1 din Legea nr. 92/2007 a serviciilor publice de transport persoane în unitățile administrativ – teritoriale, Consiliul Județean Alba e obligat să asigure, să organizeze, să reglementeze, să coordoneze și să controleze prestarea serviciilor publice de transport desfășurate pe raza județului.

YouTube video

De asemenea, potrivit prevederilor din legea menționată mai sus, Consiliul Județean Alba are și obligația de a corela capacitatea mijloacelor de transport cu fluxurile de călători.

Prin urmare, lansez un nou apel către domnul Ion Dumitrel și colegii săi din conducerea Consiliului Județean și le solicit punerea în aplicare a legii, anume realizarea de controale pe toate rutele de transport public județean și, implicit, adaptarea lor pentru a servi toți beneficiarii acestui serviciu public.

Este extrem de important, și știu că mă repet când spun asta, să ne asigurăm că avem un transport public eficient, bine dimensionat și calibrat, astfel încât orice copil să aibă acces la educație.

Sper că, la fel ca și în cazul elevilor din Ungurei, conducerea Consiliului Județean va lua atitudine și va răspunde solicitărilor mele și ale colegilor mei din PSD Alba, astfel încât niciun elev să nu fie lăsat în urmă din cauza imperfecțiunilor și problemelor sistemului de transport public județean.

Corneliu Mureșan – secretar executiv PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea