Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Ciute de cerb surprinse în Parcul Natural Apuseni: Turmă la plimbare prin zăpadă, în căutare de hrană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ciute de cerb surprinse în Parcul Natural Apuseni: Turmă la plimbare prin zăpadă, în căutare de hrană

O turmă de ciute de cerb au fost surprinse în weekend de camerele de supraveghere montate în Parcul Natural Apuseni.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Camerele montate în Parcul Natural Apuseni au făcut noi ”victime”. De data aceasta o turmă de ciute de cerb au fost filmate la plimbare prin zăpadă, cel mai probabil în căutare de hrană.

YouTube video

Imaginile au fost postate pe rețeaua de socializare Facebook de către reprezentanții Parcului, însoțite de o serie de recomandări pentru oamenii care fac în această perioadă drumeții în pădurile ariei protejate.

Turiștilor le este recomandat să informeze din surse oficiale cu privire la regulile ce trebuie respectate într-o arie protejată și să nu se abată de la traseele turistice semnalizate. De asemenea, trebuie folosite doar drumurile deschise circulației publice.

Camparea și aprinderea focului se face doar în locurile permise și, foarte important, ”lăsați doar pașii în urma voastră – fără deșeuri”.

RNP Romsilva-Administratia Parcului Natural Apuseni R.A. administrează aria naturala protejata de interes național Parcul Natural Apuseni împreună cu trei arii naturale protejate de interes comunitar denumite situri Natura 2000 (ROSCI 0002 Apuseni, ROSPA 0081 Munții Apuseni – Vlădeasa, ROSCI 0016 Buteasa) si 55 de arii naturale protejate de interes național de mici dimensiuni (rezervații si monumente ale naturii) incluse in Parcul Natural Apuseni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea