Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Cîțu, pus în rolul lui Joker pe Instagram, după ce a „pozat” ca Superman. Dîncu: „E nevoie, din când, în când, de control medical”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cîțu, pus în rolul lui Joker pe Instagram, după ce a „pozat” ca Superman. Dîncu: „E nevoie, din când, în când, de control medical”

Pe internet a apărut un filmuleț reprezentându-l pe Florin Cîțu în rolul Joker, de această dată în rol de personaj negativ, după ce premierul a postat joi pe Instagram un film care în prezintă în rolul salvatorului Superman.

Personajul din filmul Joker, în regia lui Todd Phillips, este un individ ignorat de societate, care intră într-o spirală a violenței și ajunge în cele din urmă la crimă în numele unei revoluții.

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, l-a ironizat pe Facebook pe Florin Cîțu, după ce premierul a postat pe contul de Instagram un filmuleț în care apare în ipostază de Superman. Dîncu a apreciat că: „E nevoie, din când, în când, de control medical”.

YouTube video

Postat cu titlul ”Tehnologia asta” și un emoticon, filmulețul – un trucaj animat – îl prezintă pe Florin Cîțu performând acțiuni spectaculoase de salvare.

Clipul a fost postat după ce Florin Cîțu a fost salvat de moțiunea de cenzură prin votul PSD, PNL și UDMR, care au amânat moțiunea până la o decizie a CCR pe sesizarea depusă chiar de premier.

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea