Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Circulația pe autostrada A1, în zona Sebeș, se va ÎNCHIDE pentru o zi, din cauza lucrărilor de la nodul rutier Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulația pe autostrada A1, în zona Sebeș, se va ÎNCHIDE pentru o zi, din cauza lucrărilor de la A10, la nodul rutier Sebeș

Lucrările de la autostrada A10 Sebeș-Turda, mai precis cele de la nodul rutier Sebeș, care va face legătura între A1 și A10, închid pentru o zi, pe o porțiune, circulația pe A1. Închiderea circulației este necesară pentru a fi lansat tablierul metalic peste autostrada A1, de pe breteaua 3 a nodului rutier Sebeș, pe sensul de mers Turda-Sibiu, care va supratraversa vechea autostradă.

Potrivit informațiilor obținute de ziarulunirea.ro, autostrada A1 va fi închisă, pe o porțiune, în zona Sebeș, pentru o zi, în data de 23 iulie 2020, începând cu ora 7.00 și până în data de 24 iulie 2020, tot la ora 7.00.

Firește, închiderea efectivă a autostrăzii A1 va avea loc doar în situația în care condițiile meteo vor permite constructorilor să ridice și să monteze tablierul metalic la supratraversarea pe care autostrada A10 o va avea la A1.

Astăzi, în nodul rutier Sebeș, au ajuns mai multe macarale de la cunoscuta firmă Deme Macarale. Este vorba de o macara de 80 de tone și una de 250 de tone, cele două fiind folosite pentru asamblarea unei macarale șenilată de 300 de tone.

YouTube video

Așa cum este poziționată macaraua șenilată de 300 de tone în acest moment, se pare că prima dată va fi ridicat și montat tablierul metalic dinspre Sibiu, urmând ca dacă condițiile meteo corespund, în data de 23 iulie, să fie închisă circulația pe autostrada A1 și să fie ridicat tablierul metalic la supratraversare.

La nodul rutier Sebeș este ultima supratraversare a autostrăzii A1, pe care mai trebuie ridicat și montat tablierul metalic, la breteaua mare prin care A10 va face legătura cu A1, pe direcția Turda-Sibiu.

Nodul rutier Sebeș este unul dintre cele mai spectaculoase și complexe din România, care va face legătura între autostrăzile A1 și A10, precum și cu DN1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea