VIDEO| Circulația pe autostrada A1, în zona Sebeș, se va ÎNCHIDE pentru o zi, din cauza lucrărilor de la nodul rutier Sebeș

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Circulația pe autostrada A1, în zona Sebeș, se va ÎNCHIDE pentru o zi, din cauza lucrărilor de la A10, la nodul rutier Sebeș

Lucrările de la autostrada A10 Sebeș-Turda, mai precis cele de la nodul rutier Sebeș, care va face legătura între A1 și A10, închid pentru o zi, pe o porțiune, circulația pe A1. Închiderea circulației este necesară pentru a fi lansat tablierul metalic peste autostrada A1, de pe breteaua 3 a nodului rutier Sebeș, pe sensul de mers Turda-Sibiu, care va supratraversa vechea autostradă.

Potrivit informațiilor obținute de ziarulunirea.ro, autostrada A1 va fi închisă, pe o porțiune, în zona Sebeș, pentru o zi, în data de 23 iulie 2020, începând cu ora 7.00 și până în data de 24 iulie 2020, tot la ora 7.00.

ELIT

Firește, închiderea efectivă a autostrăzii A1 va avea loc doar în situația în care condițiile meteo vor permite constructorilor să ridice și să monteze tablierul metalic la supratraversarea pe care autostrada A10 o va avea la A1.

Astăzi, în nodul rutier Sebeș, au ajuns mai multe macarale de la cunoscuta firmă Deme Macarale. Este vorba de o macara de 80 de tone și una de 250 de tone, cele două fiind folosite pentru asamblarea unei macarale șenilată de 300 de tone.

Așa cum este poziționată macaraua șenilată de 300 de tone în acest moment, se pare că prima dată va fi ridicat și montat tablierul metalic dinspre Sibiu, urmând ca dacă condițiile meteo corespund, în data de 23 iulie, să fie închisă circulația pe autostrada A1 și să fie ridicat tablierul metalic la supratraversare.

La nodul rutier Sebeș este ultima supratraversare a autostrăzii A1, pe care mai trebuie ridicat și montat tablierul metalic, la breteaua mare prin care A10 va face legătura cu A1, pe direcția Turda-Sibiu.

Nodul rutier Sebeș este unul dintre cele mai spectaculoase și complexe din România, care va face legătura între autostrăzile A1 și A10, precum și cu DN1.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419