VIDEO: Ciprian Pahone, preşedinte Metalurgistul Cugir: „Nu ne vom da la o parte dacă vom avea şanse de promovare”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Metalurgistul Cugir - FC Hunedoara26Mulţumiţi de prestaţia echipei din turul campionatului, oficialii Metalurgistului Cugir aşteaptă un parcurs asemănător şi în cea de a doua parte a sezonului. Preşedintele echipei, Ciprian Pahone este încrezător în forţa grupului şi spune că fotbaliştii pregătiţi de Marius Opric trebuie să evolueze fără niciun fel de presiune în retur.

Deşi nu au ca obiectiv promovarea în liga secundă, oficialii echipei anunţă că nu se vor da la o parte dacă vor exista şanse să acceadă în eşalonul al doilea al fotbalului românesc. În sânul echipei nu există niciun fel de presiune, având în vedere că fotbaliştii de sub Dărgana s-au descurcat peste aşteptări în prima parte a campionatului, deşi evoluau din postură de nou promovaţi. Mai jos puteţi urmări un interviu cu preşedintele echipei Metalurgistul Cugir, Ciprian Pahone.

ELIT

Tudor Stan

5 Comentarii

adi 28 februarie 2014 at 16:23

Ehee!
E mai usor sa dai cu pumnul decat sa vorbesti fluent si coerent!
Nu e asa,domnule presedinte?

S.P.Q.R. 28 februarie 2014 at 19:34

Ce sa faci,…limbaj de CARTON. Pai de unde,sa stie vorbii,…STUDII KANCI,…cultura generala=0.Dintr-un vocabular vulgar al lui,cum sa poti lega,fraze culte si inteligente…??? Cultura de dale,…din pacate,cei ca el conduc ROMANIA !

suporter 1 martie 2014 at 0:11

Pana la urma , ei ,…………..CUGIRU……. NE REPREZINTA, noi cei ascunsi sub anonimat …joc de glezne !!!Semnat VALEA AIUDULUI.

adrian 1 martie 2014 at 10:57

in loc sa ne bucuram ne performantzele echipei cautam tot felul de atacuri la adresa unor persoane care fac eforturi mari pentru aceasta echipa minunata……pana la urma la asta ne pricepem bine sa criticam…..HAI CUGIRU!!

vasile 1 martie 2014 at 14:14

Nu-l mai denigrati,saracul atata poate,el ii presedinte cu numele,echipa ii sponsorizata de la primarie prin el.
Trebuie sesizat DNA-ul,acolo se spala bani,nu-i normal ca spitalul sa arate cum arata si tu sa pompezi 450 000 lei la niste mercenari,care vin i-au banii si pleaca peste un an sau doi,iar spitalul ramane tot asa.
Sa nu mai vorbim de alte ramuri sportive care exista mai mult cu numele si nu cheltuie nici 10% din cat consuma fotbalul.

Comentariile sunt oprite