Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Ciprian Pahone, preşedinte Metalurgistul Cugir: „Nu ne vom da la o parte dacă vom avea şanse de promovare”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir - FC Hunedoara26Mulţumiţi de prestaţia echipei din turul campionatului, oficialii Metalurgistului Cugir aşteaptă un parcurs asemănător şi în cea de a doua parte a sezonului. Preşedintele echipei, Ciprian Pahone este încrezător în forţa grupului şi spune că fotbaliştii pregătiţi de Marius Opric trebuie să evolueze fără niciun fel de presiune în retur.

Deşi nu au ca obiectiv promovarea în liga secundă, oficialii echipei anunţă că nu se vor da la o parte dacă vor exista şanse să acceadă în eşalonul al doilea al fotbalului românesc. În sânul echipei nu există niciun fel de presiune, având în vedere că fotbaliştii de sub Dărgana s-au descurcat peste aşteptări în prima parte a campionatului, deşi evoluau din postură de nou promovaţi. Mai jos puteţi urmări un interviu cu preşedintele echipei Metalurgistul Cugir, Ciprian Pahone.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea