Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum a relatat ziarulunirea.ro, ieri: AICI. Motivul scandalului este că îngrijitoarea i-a spus fetiței că este „obraznică.”

Eu dimineața la ora 8 30 închid ușa, pentru a ne asigura că nici un copil din grădiniță nu poate să plece. Atunci am observat-o pe mama fetiței că vine cu ea de mână și am vrut să o las să intre. Dânsa a venit la mine nervoasă reprosându-mi că i-am făcut fetița obraznică, cum de mi-am permis așa ceva.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Eu i-am spus să nu facă scandal în fața grădiniței iar ea mi-a răspuns că o să meargă la inspectorat. I-am zis că poate să meargă unde dorește, fără nici o problemă. În acel moment din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept. Imediat după m-am dus la educatoare fetiței să îi spun ceea ce s-a întâmplat iar dânsa a venit pe coridor făcând scandal, spierând toți copilașii,” a povestit îngrijitoarea pentru ziarulunirea.ro.

Citește și: Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

YouTube video

Femeia care lucrează la grădinița „Piticot” dorește ordin de restricție împotriva femeii. Aceasta povestește că agreasoarea putea să meargă la director, educatoare sau la inspectorat, însă a ales agresiunea fizică. Avocata îngrijitoarei urmează să depună și plângere penală.

Este vorba de o mămică și o fetiță care au venit în jurul orei 08:30. Au intrat pe poarta grădiniței, iar îngrijitoarea era la intrare, în acel moment, se vede și pe camerele de filmare, femeia ridică pumnul și de acolo nu mai știu ce s-a întâmplat.

YouTube video

Doamna îngrijitoare reclamă că a fost lovită în zona feței cu pumnul și a depus și o plângere la poliție și și-a făcut certificat medico-legal. Așteptăm ca autoritățile să efectueze cercetările necesare. Situația trebuia semnalată mie, copilașii sunt copilași, ei mai fac năzbâtii,” a declarat Mihai Jurj, directorul grădiniței, pentru ziarulunirea.ro.

Acesta spune că problema nu a ajuns la urechile lui și că situația trebuia prima oară semnalată lui.

Directorul mai spune și că îngrijitoarea este angajată de un an și jumătate la grădiniță și că nu a avut vreodată probleme cu ea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii O parte din păgubiții din scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia au protestat din nou marți, 7 mai 2024, de data aceasta în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Citește și: Scandalul imobiliar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea