Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe.

Citește și: SCANDAL într-o familie din Aiud: Bărbat de 55 de ani, cu dosar penal pentru amenințare și ordin de protecție, după ce soția a sunat la 112

Evenimentul a fost anunțat de IPJ Alba doar după ce a fost postat de ziarulunirea.ro, abia în data de 25 aprilie, deși s-a petrecut în 17 aprilie,

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 

Potrivit unor surse ziarulunirea.ro, în ziua respectivă, în timp ce îngrijitoarea se afla la serviciu, în jurul orei 8.30, o femeie a venit cu fetița la grădiniță și a început să facă scandal, acuzând-o pe angajata unității de învătământ că s-a luat de copilul ei și i-a spus să nu mai fie obraznică.

Îngrijitoarea a fost amenințată inclusiv că i se va face plângere la Inspectoratul Școlar, iar pentru că aceasta și-a păstrat calmul și nu a susținut scandalul, mămica suparată a lovit-o cu pumnul în față.

Potrivit acelorași surse ziarulunirea.ro, îngrijitoarea a necesitat între 2-3 zile de îngrijiri medicale, certificatul medico-legal eliberat de Spitalul Orășenesc Cugir confirmând faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

Victima a făcut și plângere la Poliția orașului Cugir.

UPDATE IPJ: La data de 17 aprilie 2024, în jurul orei 15.15, Poliția Orașului Cugir a fost sesizată de o femeie de 36 de ani, din Cugir, cu privire la faptul că a fost agresată de o persoană, în timp ce se afla, la serviciu, în incinta unei unități de învățământ preșcoal din Cugir.

Din primele cercetări, a rezultat că, în dimineața zilei de 17 aprilie, în jurul orei 08,30, pe fondul unor discuții avute cu o femeie de 37 de ani, din Cugir, legate de comportamentul fiicei acesteia, reclamanta, care este angajată ca și îngrijitoare la unitatea de învățământ preșcolar, ar fi fost lovită, cu pumnul, în față.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea