Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Cățelușă bătrână și bolnavă, abandonată de stăpân pe drumul spre Râpa Roșie: A fost aruncată din portbagajul unui Golf 4 negru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cățelușă bătrână și bolnavă, abandonată de stăpân pe drumul spre Râpa Roșie: A fost aruncată din portbagajul unui Golf 4 negru

O cățelușă bătrână și bolnavă a fost abandonată în urmă cu câteva zile pe drumul către Râpa Roșie, în apropiere de Sebeș. Se pare că a fost aruncată din portbagajul unui Golf 4 negru,de stăpân.

Patrupedul a fost salvat de o tânără din Alba Iulia și este acum în siguranță, însă are nevoie urgent de o operație destul de dificilă. Animalul este microcipat, însă neînregistrat în RECS. Cu toate acestea, salvatorii câinelui au depus o plângere la Poliția Animalelor, iar cel care s-a descotorosit de ea cel mai probabil va fi identificat după înregistrările de pe camerele de supraveghere a firmelor din jur.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Persoanele care vor să contribuie la costurile pentru tratamentul cățelușei la veterinar, care până în momentul de față sunt destul de ridicate și vor mai urma, o pot face în contul asociației:

Citește și: 12-13 aprilie 2024 | Campanie de sterilizări GRATUITE la Abrud: Se caută voluntari și sprijin financiar. Cum se pot face programări

Beneficiar: Asociatia Help 4 Strays

RO72BTRLEURCRT0557991901 (EUR)
RO25BTRLRONCRT0557991901 (RON)
* bt pay: 0757 388 209
* Revolut: 0757 388 209
* PayPal: [email protected]

”De fiecare dată când fac o postare, indiferent de subiect, scriu exact adevărul. Așa și în cazul micuței aruncate. Nu scriu pentru a cere atenție, nu scriu senzaționalul dacă nu există. Însă din păcate, e real și trist că se întâmplă atâtea nenorociri, atâția câini aruncați în toate locurile.

Am făcut o plângere către poliția animalelor și aștept răspuns. Investigând cazul și personal, fiindcă știam și ora la care a fost aruncată din portbagaj, și mașina, am cerut camerele firmelor din jur.

Se pare că a fost abandonată dintr-un Golf 4 negru. Surpriză, cățelușa este microcipată, însă neînregistrată în RECS. În teorie, nu ne ajută cu nimic această informație. În practică însă, s-ar putea să fi aflat chiar și persoana care a abandonat-o, asta după seria de microcipuri și veterinarul care a înregistrat microcipuri din seria respectivă.

Acest lucru, îl voi face public când sunt sigură 100% de personaj.

Despre cățelușă: bătrânică, fără câțiva dințișori, super infestată de paraziți, cu răni infectate și purulente provocate prin mușcături, cu o hernie mare posibil rezultată tot în urma unei mușcături.

Stare deplorabilă. Bineînțeles că bipedul a încercat să se descotorosească de ea, nu să o trateze.

Acum o tratăm noi, pentru că a avut noroc. Primele două zile au fost critice, nu a mâncat și nu a băut apă, avea și are o inflamație puternică în corp.

Va trebui operată de urgență, operație fiind destul de dificilă. Astăzi îi vom face și radiografii pentru a afla cât de mare e gaura herniei.

Mulțumim pentru orice ajutor!!!”, a scris salvatoarea cățelușei pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea