Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Canalizările nu mai fac față pe strada Siretului din Alba Iulia. Răspunsul autorităților: “Să ne rugam la Dumnezeu să nu mai ploaie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Beniamin Todosiu, președintele USR Alba, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip, filmat pe strada Siretului din Alba Iulia, sau „mica Veneție din Alba Iulia”, cum o numește acesta. Tot în această postare, explică faptul că problema este reabilitarea defectuasă a canalizărilor și despre sesizările făcute de cetățeni, pe această temă.

„Strada Siretului, cartier Maieri sau mica Veneție din Alba Iulia când este o ploaie mai zdravănă.
Problema principala este reabilitarea defectuoasă a sistemului de canalizare de acum 8-9 ani, pur și simplu canalizarea nu face fața și la apa pluvială, in schimb suntem taxați lunar pentru colectarea acestor ape.

 

YouTube video

S-au făcut sesizări către compania APA CTTA, insa cu nici un rezultat de atâția ani, in schimb compania își permite bonusuri de performanța substanțiale an de an pentru managementul performant, adăpostind o gașca de politruci prin consiliul de administrație și managementul acestei instituții care se afla in subordinea directa a Consiliului Județean Alba!

“Să ne rugam la Dumnezeu să nu mai ploaie.” – a fost răspunsul dat de un reprezentat al societății de apă dat localnicilor de pe strada Siretului când a fost abordat pentru a rezolva problema!”, a scris acesta pe pagina sa de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea