Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Bătaie în trafic la Orăștie: Un șofer din Cugir, care conducea un Mercedes, l-a lăsat ”lat” pe un tânăr după ce i-a dat un pumn în ”figură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un șofer din Cugir, județul Alba, i-a aplicat un pumn în zona feței unui tânăr din județul Hunedoara. Cei doi au oprit într-o stație de carburanți după o altercație în trafic, pentru a-și regla conturile.

Șoferul din Cugir conducea un Mercedes alb, cu numărul de înmatriculare AB.55.UGI, iar la finalul altercației din trafic, care a fost filmată, i-a dat un pumn la nivelul feței unui șofer din Hunedoara, care a căzut ”lat”.

”Este vorba de o altercație pe DN7. Cei doi conducători auto au oprit, apoi, într-o stație de carburanți. Din păcate conflictul verbal a degenerat. În urma unei lovituri un tânăr din județul Hunedoara, comuna Beriu, a suferit un traumatism cranio-cerebral”, potrivit polițiștilor hunedoreni.

Prezumtivul autor este un bărbat din Alba, orașul Cugir (N.M. – inițialele numelui).

Acesta a fost oprit în trafic, identificat și audiat în legătură cu acuzațiile care i se aduc. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub infracțiunea de loviri sau alte violențe.

Tânărul lovit are 21 de ani, a fost transportat la spital, iar potrivit medicilor viața lui nu este pusă în pericol. Cel care a filmat scena strigă către agresor să sune la numărul 112.

UPDATE, IPJ Hunedoara: În data de 19.09.2017, la ora 16:27, Poliţia Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul că, în incinta unei staţii de alimentare cu carburanți din localitate, a avut loc o altercaţie între doi bărbaţi.

În urma sesizării, de urgenţă la fața locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică, în urma cercetărilor poliţiştii stabilind că un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Beriu, a fost lovit în zona capului de către un bărbat de 42 de ani, din judeţul Alba. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la o șicanare în trafic, pe DN 7, cei doi oprind autoturismele pe care le conduceau în incinta staţiei de carburanţi pentru a avea o discuție, care, din păcate, a degenerat.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost transportat cu o ambulanță la U.P.U. Orăștie, în vederea acordării îngrijirilor medicale, iar prezumtivul agresor, care a părăsit locul faptei înainte de sosirea echipajului de ordine publică, a fost identificat la scurt timp în trafic, pe o stradă din municipiul Orăştie, cu sprijinul unui echipaj de poliţie rutieră şi condus la sediul subunităţii de poliţie, pentru cercetări.

În cauză a fost  întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a  cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română după ce au obținut Premiul I la faza județeană a concursului. Alte două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea