Rămâi conectat

Sport

VIDEO: bătaie ca-n „7 păcate” la meciul de handbal HC Argeş Piteşti – Voinţa Sebeş 28-14 *4 jucători au primit roşii

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Final cu bătaie generală la meciul de handbal HC Argeş Piteşti – Voinţa Sebeş, în minutul 58 iscându-se un conflict între jucătorii celor două echipe, handbaliştii fiind despărţiţi cu greu de intervenţia jandarmilor. Conform www.sportarges.ro, nu totul a fost roz pe parchet, deoarece pe finalul întâlnirii, mai exact cu un minut şi jumătate înainte de fluierul de încheiere, s-a petrecut un moment ce nu are nimic în comun cu spiritul de fair-play. Pe teren a intrat medicul gazdelor Ioan Piţu, care l-a lovit pe Adrian Ţone, aceasta fiind scânteia ce a inflamat spiritele.

YouTube video

Pe un contraatac al argeşenilor, un jucător al oaspeţilor l-a împins, pe Tibi Mureşan, sportivul gazdelor. În acel moment spiritele s-au încins, iar jucătorii de pe băncile de rezerve s-au luat, efectiv, la bătaie, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine prezente la meci. După calmarea spiritelor, arbitrii au acordat patru cartonaşe roşii, două de fiecare parte. Din echipa gazdă au văzut roşu în faţa ochilor Ionuţ Roua şi Adrian Dragomir, iar de la oaspeţi Adrian Ţone şi Iancu Mărginean, aflaţi în focul evenimentelor.

Meciul a fost unul extrem de tensionat fiind foarte multe momente în care nervii şi-au spus cuvântul de o parte şi de cealaltă a băncilor, miza partidei fiind una extrem apăsătoare. Pe final de meci gazdele au provocat o încăierare generală după ce un oficial al echipei din Argeș a intrat pe teren şi l-a lovit pe Adrian Ţone.În derby-ul pentru locul de baraj  din Seria B a Diviziei A de handbal masculin, Voinţa Savini Due Sebeş a suferit o înfrângere drastică, pierzând practic finala pentru locul secund al campionatului. HC Argeş Piteşti a trecut de echipa lui Weber cu scorul de 28-14, la pauză 14-6, câştigând astfel bătălia pentru locul de baraj în elita naţională.

Din spusele unor martori prezenţi la partida din Argeş, băieţii lui Alexandru Weber au ratat foarte multe aruncări din poziţie de unu la unu cu portarul advers, catalogat drept omul meciului. Voinţa Sebeş a avut foarte multe atacuri prelungite rămase fără finalizare, acest fapt fiind vizibil pe tabelă, unde la pauză formaţia gazdă avea un avans de 8 goluri, 14-6. Nici în cea de a doua repriză sebeşenii nu au reuşit să spargă ghinionul, iar în final HC Argeş Piteşti s-a impus cu scorul de 28-14. „Am fost provocaţi pe toată durata partidei şi nu am fost lăsaţi să jucăm. Am fost loviţi, gazdele practicând un handbal foarte agresiv. Echipa noastră a ratat extrem de mult de pe semicer, acest lucru favorizând Piteştiul”, a declarat Alexandru Weber antrenor Voinţa Savini Due Sebeş.

*Piteştiul – coşmarul lui Weber

Alexandru Weber a fost învins din nou în Piteşti şi a pierdut orice şansă la visul elitei handbalului masculin în acest sezon, după ce în urmă cu aproape două luni, tot la Piteşti antrenorul din Sebeş a pierdut dramatic partida cu echipa feminină din judeţul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea