Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO. Bătaia în urma scandalului din trafic: Dosar penal pentru bărbatul din Cugir care l-a ”curentat” pe tânărul din Hunedoara. Poliția continuă cercetările

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 19 septembrie, la ora 16:27, Poliţia Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul că, în incinta unei staţii de alimentare cu carburanți din localitate, a avut loc o altercaţie între doi bărbaţi.

În urma sesizării, de urgenţă la fața locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică, în urma cercetărilor poliţiştii stabilind că un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Beriu, a fost lovit în zona capului de către un bărbat de 42 de ani, din judeţul Alba. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la o șicanare în trafic, pe DN 7, cei doi oprind autoturismele pe care le conduceau în incinta staţiei de carburanţi pentru a avea o discuție, care, din păcate, a degenerat.

Citește și VIDEO. Bătaie în trafic la Orăștie: Un șofer din Cugir, care conducea un Mercedes, l-a lăsat ”lat” pe un tânăr după ce i-a dat un pumn în ”figură”

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost transportat cu o ambulanță la U.P.U. Orăștie, în vederea acordării îngrijirilor medicale, iar prezumtivul agresor, care a părăsit locul faptei înainte de sosirea echipajului de ordine publică, a fost identificat la scurt timp în trafic, pe o stradă din municipiul Orăştie, cu sprijinul unui echipaj de poliţie rutieră şi condus la sediul subunităţii de poliţie, pentru cercetări.

În cauză a fost  întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a  cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea