VIDEO| Bărbat suprins de o cameră de supraveghere la furat flori, cu tot cu jardiniere, în Aiud

Camerele de supraveghere din Aiud, au surprins un bărbat în timp ce fura flori cu tot cu jardiniere, de pe podul de lângă Liceul Tehnologic din municipiu.

Flori de pe podul de lângă Liceul Tehnologic Aiud au fost furate cu tot cu jardiniere. Făptuitorul a fost identificat în baza filmărilor surprinse de camerele de supraveghere. Din filmări rezultă că a acționat în două zile diferite, respectiv 1 și 4 iunie 2020, în jurul orei 06:00.

ELIT

Imaginile și plângerea aferentă vor fi predate Poliției pentru luarea măsurilor legale față de aceste furturi din proprietatea publică a Aiudului”, au declarat reprezentanții primăriei Aiud.

Imagini revoltătoare surprinse de camerele de supraveghere

Flori de pe podul de lângă Liceul Tehnologic Aiud au fost furate cu tot cu jardiniere. Făptuitorul a fost identificat în baza filmărilor surprinse de camerele de supraveghere. Din filmări rezultă că a acționat în două zile diferite, respectiv 1 și 4 iunie 2020, în jurul orei 06:00. Imaginile și plângerea aferentă vor fi predate Poliției pentru luarea măsurilor legale față de aceste furturi din proprietatea publică a Aiudului.

Publicată de Primăria Municipiului Aiud pe Vineri, 5 iunie 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...