Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Avocatul Răzvan Gâlea este noul decan al Baroului Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avocatul Răzvan Gâlea este noul decan al Baroului Alba

Astăzi, Adunarea Generală electivă a membrilor Baroului Alba a ales avocații care vor fi pentru următorii patru ani: decan, consilier, cenzor, în comisia de disciplină și delegați la Congresul avocaților. Fostul decan, Mihai Baco avea deja două mandate și nu mai putea candida pentru încă unul.

Adunarea Generală a avut loc la sala ”Styl” a Complexului Mercur din Alba Iulia, str. Gheorghe Sincai, nr.7, județul. Alba, fiind precedată de Adunarea Casei de Asigurări a Avocaților Alba, unde președintele în funcție este avocatul Constantin Cojan.

YouTube video

Indiscutabil, cea mai disputată funcție a fost cea de decan al Baroului Alba pentru care s-au înscris trei candidați: Constantin Cojan, Mircea Crișan și Răzvan Emanuel Gâlea. În primul tur, niciunul dintre cei 3 candidați nu a reușit să întrunească un număr mai mare de 50% plus unul, din voturile valabil exprimate, astfel că a fost necesar un al doilea tur de scrutin. Avocații Constantin Cojan și Răzvan Emanuel Gâlea au avut cel mai mare număr de voturi după primul tur al alegerilor.

După primul tur de scrutin, avocații care au candidat pentru funcția de decan au obținut următorul număr de voturi:

1. Constantin Cojan – 92
2. Răzvan Emanuel Gâlea – 73
3. Mircea Crișan – 50

În turul 2, tânărul avocat Răzvan Gâlea a reușit să câștige cu 112 voturi funcția de decan al Baroului Alba. Adversarul său din finală, Constantin Cojan a obținut 91 de voturi.

Răzvan Gâlea a intrat în avocatură în 10 ianuarie 2005 și își desfășoară activitatea la cabinetul individual de avocatură cu sediul în localitatea Aiud.

Sunt convins că Adunarea Generală nu îmi va da mie, ci va da Baroului cel mai bun Consiliu, în așa fel încât tot ceea ce mi-am propus, dar și ceea ce am spus că nu voi face, să poată fi îndeplinit cu ajutorul Consiliului. Vă mulțumesc din suflet, a fost o zi foarte grea, o perioadă foarte grea. Am reușit să vorbesc cu toți dintre voi, și cred că asta e cea mai mare realizare a mea în această campanie. Faptul că am venit eu spre voi și de acum înainte îmi propun să fac același lucru”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, Răzvan Gâlea, noul decan al Baroului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Sunetele de tobă ale Gărzii Cetății dau startul noului sezon turistic din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sunetele de tobă ale Gărzii Cetății dau startul noului sezon turistic din Alba Iulia Sezonul turistic s-a deschis oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de astăzi, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, și-au reluat spectacolele. Citește și: Evenimente în 2024, la Alba Iulia: Data la care vor avea loc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea