VIDEO: Autoutilitară tixită cu țigări de contrabandă, depistată de polițiștii din Alba, în urma unui control în trafic

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Polițiștii de investigare a criminalităţii economice din IPJ Alba au confiscat peste 470.000 de ţigări ce provin din contrabandă. Autoutilitara cu care erau transportate ţigările a fost indisponibilizată iar conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă.

La data de 1 aprilie a.c., poliţiştii ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţişti ai Biroului Poliţiei Autostrada Râmnicu Vâlcea – Deva, au depistat în trafic, la kilometrul 316 al Autostrăzii A1, o autoutilitară condusă de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Lugoj, judeţul Timiş. Cu ocazia controlului efectuat, în autoutilitară, într-un compartiment special, creat artizanal, au fost găsite 479.800 ţigarete provenite din contrabandă.

ELIT

Faţă de şoferul autoutilitarei a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 alin.3 din Legea 86/2006, întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar autoutilitara a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

gg 2 aprilie 2015 at 11:11

„Autostrada Râmnicu Vâlcea – Deva” — hai ca-i tare asta…

Așa zis-a Burebista 2 aprilie 2015 at 12:43

Se reconfirmă faima de ziarul din județ cu cei mai slab pregătiți angajați. Nu-s în stare să scrie un articol fără să fie trași de mânecă de comentatori. Dețin premiul „Zmeura de tablă” decernat de când urmăresc acest ziar.
Corect este: „Autostrada A1 între orașele Râmnicu-Vâlcea și Deva”.
Autostrada A1 face legătura între orașele București și Nădlac. Este împărțită în tronsoane.
Capisci?

Mara 3 aprilie 2015 at 20:21

Vai, Doamne, dar ce studii au cei care scriu articolele la Unirea? Fratilor, se scrie ,,ticsit” pentru ca vine de la verbul ,,a ticsi”. Simplu, nu?

Așa zis-a Burebista 3 aprilie 2015 at 20:41

Te felicit Mara.

xxl 2 aprilie 2015 at 13:52

chiar exista Biroul de Politie Autostrazi Deva – Valcea. cei care au luat amenda pe autostrada stiu asta. sediul biroului este la sibiu.

Comentariile sunt oprite