VIDEO / Autostrada A10 Sebeș-Turda, mobilizare bună la viitorul nod rutier Alba Iulia Nord: Se decopertează bretele cu sensul giratoriu existent

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Autostrada A10 Sebeș-Turda, mobilizare bună la viitorul nod rutier Alba Iulia Nord: Se decopertează bretele cu sensul giratoriu existent.

Sâmbătă dimineața, le ieșirea din Alba Iulia spre Cluj, antreprenorul Lotului 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, Pizzarotti, avea o mobilizare neașteptat de bună pentru ritmul în care ne-a obișnuit și mai ales pentru jumătatea lunii februarie, lună în care nu se prea lucrează în construcții.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Mai multe utilaje făceau lucrări de decopertare la cele două bretele care vor lega autostrada A10 de vechiul sens giratoriul aflat la ieșirea din Alba Iulia spre Cluj.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Deja bretelele erau conturate în teren, iar pe lângă lucrările de decopertare, o foreză lucra la culeea care face legătura între miniviaductul care va supratraversa calea ferată și prin care se va face încărcarea/descărcarea traficului pe autostradă.

citește și: Autostrada A10 Sebeș-Turda, pe podul metalic de la sensul giratoriu provizoriu de la Lancrăm, se montează calea de rulare

Tot în nodul rutier Alba Iulia Nord se lucra și la pilonii viitoarei autostrăzi în apropierea supratraversării de lângă linia de cale ferată.

citește și: Autostrada Sebeș-Turda: La viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, lucrări la grinzile metalice pentru supratraversarea de la calea ferată

Din informațiile pe care le-am obținut, la sfârșitul lunii februarie începutul lunii martie, în zona viitorului nod rutier Alba Iulia Nord va fi adusă o macara de dimensiuni foarte mari, de aproximativ 750 de tone, cu ajutorul căreia se vor remonta pe poziție structurile metalice: viitoarea supratraversare pe care o va avea DN 1 la autostradă și supratraversarea pe care autostrada o va avea la linia de cale ferată.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419