Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO. Autostrada A10: Nodul rutier de la Sebeș – principala provocare a constructorului. S-a decopertat dincolo de A1, spre Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1. Alături de nodul rutier Alba Iulia Nord, principala provocare a constructorului pentru anul 2019 o reprezintă viitorul nod rutier de la Sebeș, denumit și ”Autostrada în Autostradă”, datorită lungimii bretelelor, care însumează în jur de 14,5 kilometri.

YouTube video

În total sunt șase bretele – patru cu două benzi pe sens și două cu o bandă pe sens, care fac legătura cu sensurile giratorii de la Lancrăm.

La finalul anului 2018, nodul rutier Sebeș, înregistra un progres de 14%, fapt care ne face să credem că el nu va fi terminat nici în 2020, chiar dacă constructorul este optimist.

2019 devine astfel un an decisiv în ceea ce privește progresul care se va înregistrat. Este posibilă deschiderea circulației în 2020, între Alba Iulia și Sebeș.

Antreprenorul lotului 1, Impresa Pizzarotti a decopertat terenul și dincolo de Autostrada A1, spre Sibiu, în vreme ce în partea dinspre Deva lucrările sunt puțin mai avansate.

Așa cum ne-a obișnuit, din zona de la Drâmbar, spre Râpa Roșie, constructorul și-a pregătit o zonă pentru a fabrica grinzile de beton, însă la început de an nu se observă o activitate prea serioasă.

Chiar dacă antreprenorul lotului 1 e foarte optimist și afirmă că în 2020 se va circula pe autostradă de la Alba Iulia la Sebeș, dacă nu se va face o deschidere parțială cu descărcarea traficului prin bretele care fac legătura cu sensurile giratorii, ori dacă constructorul nu crește în 2019 mobilizarea în zona viitorului nod rutier de la Sebeș, circulația pe autostrada dintre Alba Iulia și Sebeș se va deschide după 2020.

Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, are 17,1 kilometri și se întinde de la Sebeș până la Sântimbru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea