Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Autointitulatul lider al Extremei dreapta Pro-Rusă din Cugir, Andrei Stoian, amenință oamenii cu arme de foc: „Buturuga mică răstoarnă carul mare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autointitulatul lider al Extremei dreapta Pro-Rusă din Cugir, Andrei Stoian, amenință oamenii cu arme de foc: „Buturuga mică răstoarnă carul mare”

Un bărbat din Alba, care se prezintă drept liderul extremei drepte G41, a postat un număr de fotografii în care se afișează cu arme de foc și simboluri specifice Gărzii de Fier, pe contul său de socializare din mediul online.

Bărbatul, care ar locui în orașul Cugir, a publicat mai multe mesaje prin intermediul acestei pagini, îndreptate în principal înspre mediul politic.

„In continuare mă bucur de toate avantajele medierii dintre două părți parcă împărțit între două lumii . Nu susțin niciun partid politic românesc și nu am susținut și nu voi susține niciodată fiindcă toți sunt aceeași mizerie . Singura poziție care o susțin și o voi susține este gruparea extremistă sub un nume de cod se află cine este realul conducător al grupului extremist.

YouTube video

Cred în Dumnezeu dar în guvern niciodată nu am crezut și nu voi crede . Au vrut să mă doboare de pe podium dar nu au reușit . Și mare atenție la neatenție că buturuga mică răstoarnă carul mare . Grupul extremist ia amploare mare . Un singur mesaj mai am pt șobolanii din guvernele statelor lumii nu vor scăpa . Deja suntem o comunitate internațională și suntem și văzuți și nevăzuți.”, este unul dintre mesaje.

Mai mult, bărbatul ar fi folosit și un limbaj agresiv la adresa primarului orașului Cugir, Adrian Teban, într-un videoclip postat în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea