Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Atac aerian devastator în Jîtomir: Un bloc de apartamente, o fabrică și o termocentrală ucraineană au fost grav afectate

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Atac aerian devastator în Jîtomir: Un bloc de apartamente, o fabrică și o termocentrală ucraineană au fost grav afectate

După ce un bloc de apartamente și o fabrică importantă de textile din Jîtomir ar fi fost distruse marți seară, primarul orașului, Serhii Sukhomlyn, anunță miercuri că un alt atac aerian a avut loc în localitatea sa, iar o termocentrală și o clădire civilă ar fi fost lovite, relatează CNN.

Primarul Jîtomirului a spus miercuri pe Facebook că „Tocmai a mai fost lansat un atac aerian. Centrala termică din Jîtomir a fost lovită și o clădire civilă.”

În clădirea civilă lovită, primarul a spus că o femeie în vârstă care locuia acolo s-a ascuns în subsol și a ieșit în viață cu răni ușoare, pentru care este tratată la un spital.

Primarul a mai spus că toate ferestrele a două spitale au fost sparte de suflul exploziilor, inclusiv la un spital de copii, dar unde nu au fost victime și toată lumea se afla într-un adăpost antiaerian.

Deocamdată, nu există victime asociate atacului de la termocentrală, dar „cel mai probabil” va trebui să fie oprită, potrivit primarului. Centrala alimentează o mare parte a orașului, a spus el, furnizând căldură pentru 30% din Jîtomir. Sukhomlyn a spus că oficialii vor face tot posibilul pentru a pune în funcțiune din nou.

Sâmbătă, un atac aerian a pus la pământ o parte a unei fabrici de tancuri ucrainene în afara orașului Jîtomir.

sursa: hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Советы для игры в Авиатор: Как избежать типичных подводных камней

Ziarul Unirea

Publicat

în

официальный сайт казино Мостбет Контент Как начать делать ставки на деньги? Играть бесплатно в игру Авиатор Важные моменты во время игры Авиатор на реальные деньги Как выиграть в игре Авиатор? Как играть в Авиатор на реальные деньги Настольные игры в Mostbet ОБЩЕСТВО С ОГРАНИЧЕННОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТЬЮ „ТЦ „АВИАТОР” Какие требования для регистрации в игре Авиатор Пин […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea