VIDEO| Astăzi la Alba Iulia, PROTEST al angajaților HoReCa, generat de noile măsuri luate în pandemie: ,,Lăsați-ne să muncim”

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Astăzi, 16 octombrie, în fața complexului comercial din Alba Iulia s-a strâns un grup de 77 de persoane, angajați ai HoReCa, pentru organizarea unei greve, în semn de protest împotriva închiderii restaurantelor, cafenelelor, restaurantelor și altor instituții.

Zeci de muzicanți, ospătari și patroni, s-au strâns ca urmare a noilor măsuri luate de guvern, ca urmare a numărului mare de cazuri de COVID-19 înregistrat la nivel național. Aceștia, susțin că decizia de închidere a restaurantelor și evenimentelor este nedreaptă, întrucât aceștia nu au posibilitatea de a munci.

Aceștia au cântat de asemenea imnul ,,Desteaptă-te Române” , în semn de protest față de măsurile luate.

Reprezentanta protestului declară: ,, Vrem să fim auziți ! Am venit să facem protest, în numele nostru, al muzicanților, al ospătarilor și al patronilor de restaurante și evenimente. Noi suntem blocați, nu mai avem dreptul să muncim, și am venit să ne facem auziți de către Guvern. Avem familie, avem copiii, asta este cea ce facem noi. Nu este normal să stăm acasă, să nu fim lăsați să muncim.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419