Rămâi conectat

Oameni şi locuri

VIDEO Anticampanie: Călin Potor şi Teodor Atanasiu dansează în sutien pentru Mircea Hava

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Călin Potor şi Teodor Atanasiu „dansează” pentru Mircea Hava într-un filmuleţ postat miercuri, 23 mai pe site-ul youtube. Videoclipul, care este de altfel foarte amuzant, pare să facă parte din strategia de anti campanie a PDL-iştilor din judeţul Alba.

Imaginile îi ilustrează pe cei doi lideri PNL Alba şi candidaţi USL pentru Primăria Alba Iulia, respectiv preşedenţia Consiliului Judeţean, dansând şi cântând refrenul melodiei, care sună aşa: “Votez Hava şi ştiu că şi tu-l vei vota, prin Alba dacă dai un tur, îţi place tot ce vezi în jur!”

Videoclipul este foarte bine realizat şi seamănă izbitor de tare cu filmuleţele create de producătorii emisiunii de divertisment de la Antena 1, “Animat Planet”.

Mircea Hava râde de colegii săi din PDL, tot pe youtube

Videoclipuri asemănătoare sunt folosite în anticampanie şi de adversarii primarului Mircea Hava şi ai PDL-ului. Într-un filmuleţ apărut tot pe youtube, edilul, interpretat de un sud-american ştirb povesteşte amuzat ce s-a întâmplat la o şedinţă a organizaţiei judeţene a PDL Alba.

Faţă de acum 4 ani, internetul a devenit şi pentru politicienii din judeţul nostru un spaţiu important pentru (anti)campania electorală, întrucât tot mai multe persoane sunt conectate la spaţiul virtual pentru a comunica, a se informa sau pentru divertisment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea