Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Ansamblul Folcloric al Județului Alba, invitat special la Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina – Serbia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ansamblul Folcloric al Județului Alba este în aceste zile invitat special la Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina – Serbia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ansamblul, dirijat de Alexandru Pal, este însoțit de îndrăgiții soliști vocali Veta Biriș, Mariana Anghel, Roxana Reche, Floricica Moga, Dorina Narița și Nicolae Plută.

„Am acceptat cu drag invitația de a participa la Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina, o comunitate care face eforturi importante pentru a-și păstra identitatea românească. Pentru Ansamblul Folcloric al Județului Alba și pentru soliștii vocali care l-au însoți a fost o onoare să se prezinte în fața publicului din această comunitate de români cu o parte din folclorul și zestrea de tradiții românești, pe care le conservă și le promovează cu mândrie”, a spus Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina își propune să promoveze folclorul și tradițiile românești și a fost găzduit de Teatrul Național „Sterija” din Vârșet. Festivalul este un eveniment de tradiție pentru comunitatea românilor din Voivodina (Serbia) și a ajuns în acest an la cea de-a 63-a ediție.

Evoluția Ansamblului Folcloric al Județului Alba la Marele Festival de Folclor al Românilor din Voivodina o puteți vedea aici:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea