Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO| Alin Meteșan, din Alba, speră să devină viitorul Masterchef. Cu supa Salmorejo, a primit șorțul și merge mai departe

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alin Valentin Meteșan, numit și ”Albanezu”, speră să devină viitorul Masterchef, el primind, din partea juriului, la proba șorțului, doi de ”DA”, după ce a gătit supa Salmorejo.

Metesan Alin01”Am venit să câștig acest concurs. Eu am nevoie de acest concurs și concursul acesta are nevoie de mine”, a spus Alin, înainte de începerea probei.

Alin Meteșan a recunoscut că a avut o ”reputație mai dubioasă”, a venit la concurs pentru a reveni pe drumul cel bun și pentru a-și face părinții mândri.

”Din păcate nu am iubită. Am fost mai petrecăreț și când m-am hotărât să am iubită… imaginea. Eram prea perfect dacă aveam și iubită”, a mai precizat Alin Meteșan.

Adrian Hadean și FOA, membri ai juriului, au gustat supa cremă, au spus ”DA” și,  Alin, merge în următoarele etape. Doar Patrizia a spus ”NU” deoarece pentru gustul ei, doza de oțet a fost exagerată.

Metesan Alin01Alin Meteșan are 26 de ani, a absolvit Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia și Facultatea la Cluj-Napoca, municipiu în care locuiește în prezent.

”Am avut, așa, o emoție mai mare de fericire pe care nu am mai avut-o până acum”, a mai afirmat Meteșan.

Acesta a primit șorțul și a mulțumit juriului.

Filmarea episodului în care a concurat tânărul din Alba a fost publicată la adresa http://xfilme-seriale.blogspot.ro/2015/09/masterchef-sezonul-6-episodul-4-22.html?m=1 (vezi ultimele 15 minute).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea