Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Alegeri parlamentare 2020, în Alba: Călin Matieș a votat pentru ,,oameni și caractere, nu embleme de partid”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Candidatul PSD Alba pentru Parlamentul României în funcția de senator, Călin Matieș,s-a prezentat în această dimineață la vot, în jurul orei 8:30, pentru a-și alege favoriții în această cursă.

După exercitarea dreptului său democratic, acesta a declarat că a ,,Am votat pentru că sunt sigur că în Parlamentul României, este nevoie de oameni care au făcut ceva pentru semenii lor. Am votat astăzi oameni și caractere, nu embleme de partid. Și am votat pentru că cred că putem astăzi să pornim astăzi Revoluția Producătorului Român.

Vreau să le mulțumesc din suflet românilor care astăzi ați ieșit și vor ieși la vot. Tuturor românilor care au ieșit astăzi în straie populare, care astăzi votează românește. La mulți ani, Nicolae, la mulți ani Nicoleta, Doamne, ocrotește-i pe români!”


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO| Masa Populară de 1 Decembrie 2023 la Alba Iulia: Bucătarii au pregătit peste O TONĂ de varză cu cârnați pentru oamenii veniți în Cetatea Marii Uniri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Masa Populară de 1 Decembrie 2023 la Alba Iulia: Bucătarii au pregătit peste O TONĂ de varză cu cârnați pentru oamenii veniți în Cetatea Marii Uniri

La Alba Iulia, Ziua Națională a României a fost sărbătorită printr-un eveniment deosebit, zeci de bucătari pregătind peste 5000 de porții de mâncare în curtea Palatului Princiar, pentru oaspeții orașului.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2023. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Primăria Alba Iulia a ales să ofere varză cu cârnați în cadrul mesei populare.

Evenimentul a avut loc în curtea Palatului Princiar, unde douăzeci de bucătari s-au implicat în prepararea a peste 1000 de kilograme de varză și aproximativ 450 de kilograme de cârnați.

Mâncarea a fost gătită cu pasiune în ceaune, iar atât turiștii, cât și localnicii au avut ocazia să deguste din bucatele pregătite cu grijă de echipa de bucătari.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Servirea delicioasei mese de varză cu cârnați a avut loc la ora 15.30, imediat după parada militară conform programului stabilit.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare