Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Aiudeanul Cătălin Milea a lansat un nou videoclip: Artistul va juca într-un film european, filmat în România și alte țări din UE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Aiudeanul Cătălin Milea a lansat un nou videoclip: Artistul va juca într-un film european, filmat în România și alte țări din UE

Aiudeanul Cătălin Milea va juca într-un film european și va avea rolul principal în producția care se va filma atât în România, cât și în alte state ale Uniunii Europene.

După ce a terminat cursul de actorie la Cluj-Napoca, tânărul a participat la un casting și a obținut rolul principal într-un film european, care se va filma la anul în Spania, Ungaria, Austria, dar și la Cluj-Napoca și Oradea.

Artistul nu a uitat însă de muzică și a lansat de curând o nouă piesă care se numește „Dejame en paz”: ”Vreau să-i mulțumesc lui Vijay, un artist foarte talentat care a lansat și el o piesă cu Eduard Sanda – „Rochia aia roșie”. După ce ne-am întâlnit la Ploiești și i-am arătat toate piesele pe care le-am compus, acesta a fost de acord că ”Dejame en paz” este cea mai potrivită pentru acest sezon.

YouTube video

Cătălin spune că urmează și varianta în limba română, la videoclipul căreia va colabora cu Lucian Craiu și Răzvan Rus: ”Vreau să le mulțumesc persoanelor care îmi sunt alături, Calin Vasile, Vasile Macarie (Pavilionul Mercur), Andy, Dani și Ramo, Raul Tătar și șefei mele, lui Takacs Akos, producătorul acestei piese, mulțumiri lui Tedy și Ramo, prin ei am ajuns la emisiuni, bunicii mele, mamei și surorii mele. Lipsește tatăl meu, dar știu că el de acolo de sus din cer, este mândru de mine! Dacă vă place videoclipul, m-aș bucura să-l distribuiți și voi mai departe și să vă abonați la canalul meu de YouTube, Paulo Oficial România! Toate visurile noaste pot deveni realitate, dacă avem curajul să le urmăm!”, a transmis aiudeanul.

În perioada următoare, Cătălin va fi plecat în Vama Veche unde va avea câteva evenimente pe data de 11,12 și 13 august, iar pe data de 17 îl puteți întâni la Cojocna, lângă Cluj Napoca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea